reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Jaki kraj taka służba zdrowia. Płacę miesięcznie kupę siana podatków, a i tak wszędzie do lekarzy chodzę prywatnie.
Nasz rząd wybrał jako program pro-płodnościowy 500+ zamiast in vitro.
Jestem z Tobą... podatki płacę jak dobra pensja, nie mówiąc o opiece zdrowotnej i pakiecie lux med. Do gina wczoraj prawie 500 zl... zajebiście, comiesiąc. Czemu to ivf to taka drożyzna....

reklama
u mnie tak samo, przede wszystkim w rodzinie, siostra pierwszą ciąże straciła, brat z narzeczoną starali się ponad rok, a bliscy znajomi: jedni aktualnie spodziewają się dziecka po 1,5 roku starań, koniec końców in vitro, za to moja przyjaciółka prawie rok starań... także wokół mnie też bez rad ....
U mnie akurat wszyscy mają dzieci z pierwszych cykli i raczej bez większych problemów. W sumie to ja w moim otoczeniu jestem na ten moment jedyna, która ma problem z niepłodnością, ale na szczęście nikt z moich bliskich takich głupich rad nie daje.

Tak, Sanprobi Barier mnie ratował na początku drogi z metforminą.

@spekoppar_ Zależy też do czego czego jest ci potrzebny probiotyk bo np do antybiotyków mi mój internista zalecił brać tylko lakcid forte ze względu na dużą liczebnosc konkretnego szczepu. Był wyznania że po antybiotykoterapii probiotyki powinno się pić jeszcze przez min. miesiąc. I ja tu go się akurat bardzo słucham bo miałam już kiedyś przeboje z jelitami.
Stary miał niedawno jakieś problemy jelitowe, do tego jakieś antybiotyki musiał jeść.
Dodatkowo wyczytałam, że probiotyk może dobrze wpływać na nasienie...

Uwielbiam Was ❤️❤️

Kurwaaaaa, wiedziałam że tak będzie!! Taki piękny pik a ja gniję do wieczora w pracy zamiast tworzyć nowego człowieka 😤😤
Zobacz załącznik 1581875
Dobrze, że chociaż wczoraj poszaleliśmy bo dzisiaj to już pewnie nie będę miała siły 😵‍💫😵‍💫
Wierze ze resztkami sił uchyliłaś rąbka 😂

Ps. 130 stron do nadrobienia 😅

reklama
Jak się czujesz z lodówką pełną leków? :D Co w ogóle dostałaś do stymulacji?
Czuję się lekko podekscytowana 😂
Cała torba leków jest 😀 ale nie trzeba ich w lodówce przechowywać.
Mam na 8 dni Mensinorm 150. Do tego kupiony Ganirelix 0.25, ale tego dawkowania jeszcze mi nie rozpisał, może będzie po kolejnej wizycie.

W ogóle to się miło zaskoczyłam, bo zapłaciłam za te leki razem 220 zł, a przygotowałam się na wydatek rzędu tysiąca zł.. na paragonie kwota bez refundacji to 1790 zł 😱

Ostatnia edycja:
Do góry