reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Jestem w trakcie poronienia w 7tc. Na początku bol jak na miesiączkę, skurczowy, potem bol na pachwinach promieniujący aż do kolan, potem lekkie kłucie co jakiś czas i do teraz tak- 4 dzień w procesie, nadal na oddziale szpitalnym bo to ciąża heterotopowa ( ciąża maciczna i pozamaciczna w jednym)
Ojej, współczuję, że Ciebie też to spotyka :(
Niby o poronieniach się nie mówi, a patrzcie, ile to jest utraconych maluszków :(
Przytulam 🫂

reklama
A, i mam mały update - zrobiłam dzisiaj test I kreska jest wyrazniejsza :) ale zamiast się cieszyć, to już się nakręcam, że pewnie to kolejny biochem i nie ma, co się nastawiać:( jednak po 3latach ciężko uwierzyć, że może to być co innego:)
Ale na pocieszenie - zaraz idę zwiedzać Lizbone :)
Przebija ☺️ udanych wakacji 😊

Sumy są wysokie za zwykle badania, a invitro to już wgl wydatek kosmos 🤯
dlatego dalej żyjemy na kocią łapę i wesela nie robimy bo wszystko lądujemy w lekarzy i jeśli będzie trzeba to w invitro. Jak ostatnio mój się pytał czy wkoncu weźmiemy ten ślub, to powiedziałam, że pójdziemy wziąć cywilny jak będę w ciąży 🤡

dlatego dalej żyjemy na kocią łapę i wesela nie robimy bo wszystko lądujemy w lekarzy i jeśli będzie trzeba to w invitro. Jak ostatnio mój się pytał czy wkoncu weźmiemy ten ślub, to powiedziałam, że pójdziemy wziąć cywilny jak będę w ciąży 🤡
Jeśli nie będziecie robić przyjęcia to koszty są znikome 😉

A, i mam mały update - zrobiłam dzisiaj test I kreska jest wyrazniejsza :) ale zamiast się cieszyć, to już się nakręcam, że pewnie to kolejny biochem i nie ma, co się nastawiać:( jednak po 3latach ciężko uwierzyć, że może to być co innego:)
Czekałam jak wyjdzie sikaniec na wakacjach.
Chyba każda, która ma za sobą strate lub długie starania ma obawy, starych, niedowierzanie.

reklama
Nie zamartwiaj się na zapas.
Baw się dobrze i nie myśl za dużo.
Trzymam mocno kciuki 😘

Do góry