reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ja już odczuwam zbliżający okres.
Tkliwe piersi, ból jajników, czy też odczucie wilgotności jak to przed okresem i nie kiedy uczucie pęcherzyków .
A tu kalendarzowo 8 dni do okresu ale według mnie w sobotę chyba powinien być.

To ja mam totalny luz 😱a spodziewałam się konkretnego bólu 🙈 Pewnie zarodek nie zdążył się nawet porządnie zagnieździć 😔 może to lepiej.... W sumie "zwykły" okres
A kiedy miałaś mieć miesiączkę? Tzn. ile Ci się okres spóźnił? Bo mi wtedy przy tym biochemie też niebardzo brzuch bolał, jedynie się krwawienie o 2 dni przedłużyło 🙈 A miałam równo tydzień spóźnienia

Bolą mnie piersi :(
Myślicie, że jest sens badać już betę, czy jeszcze za wcześnie? W zeszły poniedziałek najwyższa wartość - 10 tysięcy z hakiem :(

Bolą mnie piersi :(
Myślicie, że jest sens badać już betę, czy jeszcze za wcześnie? W zeszły poniedziałek najwyższa wartość - 10 tysięcy z hakiem :(
Mi teraz we wrześniu w równo dwa tygodnie zeszło z 19464 na 144, ale pewnie nie ma zasady 🤔 A chcesz sprawdzić czy już do zera spadło? Patrzyłaś czy na testach ciążowych jeszcze widac drugą kreskę?

reklama
Kurczę zauważyłam, ze przyszła mi E-recepta na antybiotyk ale już jest późno wiec nie wykupie, muszę jutro wziąć :( mam nadzieje ze nic się nie stanie z tego powodu

Do góry