reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny a co do tej drożności to da się to zrobić na NFZ i ewentualnie skierowanie musi być na to od kogo?
A da sie🙂 tyle, że nie wszędzie w szpitalach robią więc po prostu trzeba się dowiedzieć/poszukać. Mi na prywatnej wizycie wypisał skierowanie mój gin i polecił swój były szpital gdzie pracował żeby tam zrobić

reklama
Właśnie nie mam pojęcia bo jak poprzedni cykl się spierniczył i skrócił z 31 dni do 25, to w tym się obraziłam i nie robiłam żadnych testów, ani monitoringu ani nic. Wychodzi że musiała być bardzo wcześnie a zwykle była w około 20 dc. Ja nie wiem, wychodzi na to że jestem stara a wcale nie znam swojego organizmu 🤦 albo że to serio loteria. Ale bardzo dziękuję dziewczyny ❤️ jutro pewnie sprawdzę betę.
Takie historie uwielbiam 😃😃

Dziękuję 🥰

Lecimy najpierw do Lizbony, a później na Madere :)))

Kiedyś w ogóle nie miałam problemów z lataniem i tak w pewnym momencie mi się jakieś stracholęki odpaliły 😅 uwielbiam podróżować, więc co chwila się z tym mierze, ale jest to dla mnie najgorszy moment urlopu. Muszę się na terapię wybrać, ale przez te starania już tyle kasy poszło na diagnostykę, to terapeuta ciągle spada na dalszy plan. Eh, a wy macie leki przed lataniem? Może macie jakieś dobre spodoby na radzenie sobie z tym?
Ale Ci zazdrosze tej Madery!
A jak to będzie Madera i dwie kreski to już w ogóle. Trzymam kciuki żeby tak właśnie było 😘

Dziewczyny co sadzicie/jakie macie doświadczenia z Fertistim w saszetkach? Rozważam stosować i mój mąż też, bo jest wersja dla facetów od przyszłego cyklu gdyby ten był stratny. Jakieś dostrzegliście zmiany w organizmie

Feristimu akurat nie stosuje, ale jem podobne - Miovelię PCOS.Po pierwszym miesiącu wyniki hormonów mi się poprawiły. Głównie testosteron mi ładnie spadł, był już prawie w normie.
Przed suplami jeden jajnik był policystyczny, a w kolejnym miesiącu był już ładny 😊
Do tego starałam się też lepiej jeść, ale myślę, że te suple też się do tego przyczyniły

reklama
Do góry