Lwica1410
Fanka BB :)
Chyba około miesiąc czekałam, w małym powiatowym szpitalu.Okej dzięki.
I długie są terminy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba około miesiąc czekałam, w małym powiatowym szpitalu.Okej dzięki.
I długie są terminy?
Ja się umówiłam praktycznie z dnia na dzień. Szpital w Gorlicach.Okej dzięki.
I długie są terminy?
Ja po HSG miałam wracać do domu działać natychmiast udało się po 4 miesiącach od HSG ale miałam wtedy jakaś nowąoc napędowa...wróciła mi wiara i radość trzymam kciukiWiecie może czy po HSG jest zalecana jakaś wstrzemięźliwość? Jestem w 10 dc i mam zamiar od jutra majstrować dzidziusia i polecicie jakiś żel odpowiedni przy staraniach? Jak wyjdę ze szpitala to skocze do apteki
Gratulacje!!! Piękne !!!
Czyli dostałaś takie same zalecenia jak ja ja dzisiaj tez czuje się dobrze, pewniej i wróciła wiara ze niebawem się uda bo już od wakacji to byłam strasznie zmarnowanaJa po HSG miałam wracać do domu działać natychmiast udało się po 4 miesiącach od HSG ale miałam wtedy jakaś nowąoc napędowa...wróciła mi wiara i radość trzymam kciuki
Czyli prawie ino kwestią ogarnięcia skierowania.Ja się umówiłam praktycznie z dnia na dzień. Szpital w Gorlicach.
Ja mialam przyjść do szpitala w 10 dc. Nie dzwoniłam wczensiej, nie bookowalam żadnego terminu. Przyszedł 10 dc, wzięłam wolne w pracy i pojechałam na izbęOkej dzięki.
I długie są terminy?
Dobry pomysł. Ja też teraz nie biorę.Dziewczyny tak się zaczęłam zastanawiać... Ciągle biorę ten dzieciorobny magnez, ale chyba powinnam przerwać, nie? Bo on przecież skurcze hamuje?
To ja mam totalny luz a spodziewałam się konkretnego bólu Pewnie zarodek nie zdążył się nawet porządnie zagnieździć może to lepiej.... W sumie "zwykły" okresGratulacje piękne krechy
Ja 2 dzień ibuprofen express tak mnie brzuch nawala...
Najgorszy moment w cyklu, to czas @.