reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Wiecie może czy po HSG jest zalecana jakaś wstrzemięźliwość? Jestem w 10 dc i mam zamiar od jutra majstrować dzidziusia🥹 i polecicie jakiś żel odpowiedni przy staraniach? Jak wyjdę ze szpitala to skocze do apteki
Ja po HSG miałam wracać do domu działać natychmiast 😂 udało się po 4 miesiącach od HSG ale miałam wtedy jakaś nowąoc napędowa...wróciła mi wiara i radość 😁 trzymam kciuki

Ja po HSG miałam wracać do domu działać natychmiast 😂 udało się po 4 miesiącach od HSG ale miałam wtedy jakaś nowąoc napędowa...wróciła mi wiara i radość 😁 trzymam kciuki
Czyli dostałaś takie same zalecenia jak ja 😃 ja dzisiaj tez czuje się dobrze, pewniej i wróciła wiara ze niebawem się uda bo już od wakacji to byłam strasznie zmarnowana

reklama
Gratulacje piękne krechy 🥰😍🤩

Ja 2 dzień ibuprofen express tak mnie brzuch nawala...
Najgorszy moment w cyklu, to czas @.
To ja mam totalny luz 😱a spodziewałam się konkretnego bólu 🙈 Pewnie zarodek nie zdążył się nawet porządnie zagnieździć 😔 może to lepiej.... W sumie "zwykły" okres

Do góry