reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Właśnie, zobacz konsytencje i czy Cie nie.piecze. Ja myślałam, czy kupić Żel taki jak do Usg. Ale to chyba nie jest dobry pomysł. Ja mam lactacyd zel
Aaa sprobowalam dzis z nim. Narazie nie piecze. Podczas trzonowania chlupalo jak za malolata 🤣😅🤣😅
Wiesz ja czytałam kiedys, że te zele ulatwiajace zapłodnienie mają specjalne odżywcze składniki jak glukoze np czy coś takiego..chodzi o poprawę warunków w procesie kapacytacji :D
Jestem w okresie okoloowulacyjjym, test owu pokazuje coś tam ale to nie pik.
Zobaczymy, może się uda💕

Bolą mnie piersi :(
Myślicie, że jest sens badać już betę, czy jeszcze za wcześnie? W zeszły poniedziałek najwyższa wartość - 10 tysięcy z hakiem :(
Mi kazał zbadać betę tuż przed wizytą kontrolną 🤷 mówił że niby co 2 dni się powinno sprawdzać, ale skierowanie mam jedno więc sprawdzę dopiero przed wizytą.

Chciałabym mieć rozeznanie tak ogólnie, jak to po zabiegu wygląda. Czy teraz jest Np 5000, czy 200 i za jakiś czas skontrolować 🤷🏼‍♀️ nie, nie robiłam, nie mam testów ciążowych w domu 😭😭 boje się, ze jakbym zobaczyła ⏸️, to bym się rozpłakała i szybko bym nie doszła do siebie ☹️
Doskonale Cię rozumiem. Ja w domu mam ale na samą myśl żeby sikać żeby sprawdzić czy coś dalej widać mną trzęsie 🤦

Cześć dziewczyny. Ja tu pierwszy raz. O co chodzi z tym zapiszcie mnie na testowanie? Od jakiegoś czasu próbuje namówić męża na drugie dziecko na co on nie był tak entuzjastycznie nastawiony. Dzis albo jutro owulacja, a wczoraj się kochaliśmy (u nas zawsze o tym czasie sex przerywany, a tym razem było do końca. W ten sposób dostałam wiadomość że będziemy się starać o drugie ❤️). Wiem ze to marzenie ściętej głowy ale może się uda 🥰 dowiem się około 22,23.11 🫣 pozdrawiam was serdecznie.

Doskonale Cię rozumiem. Ja w domu mam ale na samą myśl żeby sikać żeby sprawdzić czy coś dalej widać mną trzęsie 🤦
Będzie widać, ja z niskiej bety schodziłam a test jeszcze 5dni po poronieniu wyszedł pozytywny 😔 a jak się czujesz? Fizycznie bo psychicznie to się domyślam jak...

Cześć dziewczyny. Ja tu pierwszy raz. O co chodzi z tym zapiszcie mnie na testowanie? Od jakiegoś czasu próbuje namówić męża na drugie dziecko na co on nie był tak entuzjastycznie nastawiony. Dzis albo jutro owulacja, a wczoraj się kochaliśmy (u nas zawsze o tym czasie sex przerywany, a tym razem było do końca. W ten sposób dostałam wiadomość że będziemy się starać o drugie ❤️). Wiem ze to marzenie ściętej głowy ale może się uda 🥰 dowiem się około 22,23.11 🫣 pozdrawiam was serdecznie.
Jeżeli chce się brać udział w tym wątku, należy podać dzień w którym chce się zrobić test ciążowy. Prowadząca zapisuje na pierwszej stronie i można się udzielać.

reklama
Do góry