Leanne
Fanka BB :)
I jaJa jak miałam stymulację letrozolem to brałam Miovelię NAC.
GratkiJeju dziękuję. A zrobiłam test tylko po to by szybciej okres przyszedł bo już mnie brzuch bolał od kilku dni...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaJa jak miałam stymulację letrozolem to brałam Miovelię NAC.
GratkiJeju dziękuję. A zrobiłam test tylko po to by szybciej okres przyszedł bo już mnie brzuch bolał od kilku dni...
Aaa sprobowalam dzis z nim. Narazie nie piecze. Podczas trzonowania chlupalo jak za malolataWłaśnie, zobacz konsytencje i czy Cie nie.piecze. Ja myślałam, czy kupić Żel taki jak do Usg. Ale to chyba nie jest dobry pomysł. Ja mam lactacyd zel
Mi kazał zbadać betę tuż przed wizytą kontrolną mówił że niby co 2 dni się powinno sprawdzać, ale skierowanie mam jedno więc sprawdzę dopiero przed wizytą.Bolą mnie piersi
Myślicie, że jest sens badać już betę, czy jeszcze za wcześnie? W zeszły poniedziałek najwyższa wartość - 10 tysięcy z hakiem
No cóż. Czekam więc dalejMi lekarka powiedziała, że żaden magnez, nospa czy podobne nie zatrzyma poronienia. Te skurcze są zbyt silne, żeby je taka tabletka mogła zatrzymać
Doskonale Cię rozumiem. Ja w domu mam ale na samą myśl żeby sikać żeby sprawdzić czy coś dalej widać mną trzęsieChciałabym mieć rozeznanie tak ogólnie, jak to po zabiegu wygląda. Czy teraz jest Np 5000, czy 200 i za jakiś czas skontrolować nie, nie robiłam, nie mam testów ciążowych w domu boje się, ze jakbym zobaczyła , to bym się rozpłakała i szybko bym nie doszła do siebie
Będzie widać, ja z niskiej bety schodziłam a test jeszcze 5dni po poronieniu wyszedł pozytywny a jak się czujesz? Fizycznie bo psychicznie to się domyślam jak...Doskonale Cię rozumiem. Ja w domu mam ale na samą myśl żeby sikać żeby sprawdzić czy coś dalej widać mną trzęsie
Jeżeli chce się brać udział w tym wątku, należy podać dzień w którym chce się zrobić test ciążowy. Prowadząca zapisuje na pierwszej stronie i można się udzielać.Cześć dziewczyny. Ja tu pierwszy raz. O co chodzi z tym zapiszcie mnie na testowanie? Od jakiegoś czasu próbuje namówić męża na drugie dziecko na co on nie był tak entuzjastycznie nastawiony. Dzis albo jutro owulacja, a wczoraj się kochaliśmy (u nas zawsze o tym czasie sex przerywany, a tym razem było do końca. W ten sposób dostałam wiadomość że będziemy się starać o drugie ). Wiem ze to marzenie ściętej głowy ale może się uda dowiem się około 22,23.11 pozdrawiam was serdecznie.
Ok w takim razie proszę zapisać na 23.11Jeżeli chce się brać udział w tym wątku, należy podać dzień w którym chce się zrobić test ciążowy. Prowadząca zapisuje na pierwszej stronie i można się udzielać.