reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Mi teraz we wrześniu w równo dwa tygodnie zeszło z 19464 na 144, ale pewnie nie ma zasady 🤔 A chcesz sprawdzić czy już do zera spadło? Patrzyłaś czy na testach ciążowych jeszcze widac drugą kreskę?
Chciałabym mieć rozeznanie tak ogólnie, jak to po zabiegu wygląda. Czy teraz jest Np 5000, czy 200 i za jakiś czas skontrolować 🤷🏼‍♀️ nie, nie robiłam, nie mam testów ciążowych w domu 😭😭 boje się, ze jakbym zobaczyła ⏸️, to bym się rozpłakała i szybko bym nie doszła do siebie ☹️

reklama
Kurczę zauważyłam, ze przyszła mi E-recepta na antybiotyk ale już jest późno wiec nie wykupie, muszę jutro wziąć :( mam nadzieje ze nic się nie stanie z tego powodu
A w wypisie nie masz napisane kiedy masz zażyć ? Nie wiem jak dziewczyny piły ale może być tak że w ten sam dzień trzeba. Nie masz u siebie apteki całodobowej?

A w wypisie nie masz napisane kiedy masz zażyć ? Nie wiem jak dziewczyny piły ale może być tak że w ten sam dzień trzeba. Nie masz u siebie apteki całodobowej?
Nie mam wypisu, dopiero do odebrania. Dali mi takie ustne zalecenia a wypis mam odebrać za kilka dni ze względu na to ze płytkę z rtg mają wypalić.

Chciałabym mieć rozeznanie tak ogólnie, jak to po zabiegu wygląda. Czy teraz jest Np 5000, czy 200 i za jakiś czas skontrolować 🤷🏼‍♀️ nie, nie robiłam, nie mam testów ciążowych w domu 😭😭 boje się, ze jakbym zobaczyła ⏸️, to bym się rozpłakała i szybko bym nie doszła do siebie ☹️
Ja też miałam zabieg. Beta 144 była właśnie tydzień po łyżeczkowaniu, ale przy przyjęciu do szpitala nie wiem ile miałam, bo te 18500 bylo tydzien przed. 🫂

A kiedy miałaś mieć miesiączkę? Tzn. ile Ci się okres spóźnił? Bo mi wtedy przy tym biochemie też niebardzo brzuch bolał, jedynie się krwawienie o 2 dni przedłużyło 🙈 A miałam równo tydzień spóźnienia
Raptem 4 dni 🤷 wydaje mi się, że jest szansa na normalny cykl 🤔 ja 2 tygodnie po poronieniu 7tyg. Miałam owulację 🙈 także cichutko liczę, że mój organizm się postara

Teoretycznie po zabiegu powinna lecieć na łeb na szyję 🤷

reklama
Do góry