reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny tak się zaczęłam zastanawiać... Ciągle biorę ten dzieciorobny magnez, ale chyba powinnam przerwać, nie? Bo on przecież skurcze hamuje?

Dziewczyny tak się zaczęłam zastanawiać... Ciągle biorę ten dzieciorobny magnez, ale chyba powinnam przerwać, nie? Bo on przecież skurcze hamuje?
Dobry tok myślenia. Z tym że jak wylądowałam na podtrzymaniu ciąży, to szły kroplówki bo tabletki to za mało. Spróbowałabym odstawić na Twoim miejscum

Ile dpo jesteś? Chyba już w II trymestrze z takimi kreskami! 😂
Właśnie nie mam pojęcia bo jak poprzedni cykl się spierniczył i skrócił z 31 dni do 25, to w tym się obraziłam i nie robiłam żadnych testów, ani monitoringu ani nic. Wychodzi że musiała być bardzo wcześnie a zwykle była w około 20 dc. Ja nie wiem, wychodzi na to że jestem stara a wcale nie znam swojego organizmu 🤦 albo że to serio loteria. Ale bardzo dziękuję dziewczyny ❤️ jutro pewnie sprawdzę betę.

reklama
Do góry