drugi.bejbik
Fanka BB :)
Dawno nie widziałam tak ładnych kresek gratulacje! ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawno nie widziałam tak ładnych kresek gratulacje! ☺
Ale tłuste krechy!!Laski
Idziesz na betę jutro?Ale cały czas mnie brzuch jak na okres boli i nie mogę uwierzyć że to nie jest jakaś pomyłka dziękuję dziewczyny
Tak, ja chodzę prywatnie do ginekologa wiec w gabinecie wiadomo ze zostawiam dużo hajsu, ale doktor do którego chodzę pracuje w szpitalu wojewódzkim wiec wypisał mi skierowanie. Zabieg miałam właśnie w szpitalu na NFZ i przeprowadzał go właśnie mój doktor.Dziewczyny a co do yej drożności to da się to zrobić na NFZ i ewentualnie skierowanie musi być na to od kogo?
No proszę
Nie dziwie się, tez bym chyba nie mogła uwierzyć piękne krechy, gratulacje! W drugiej ciąży (udanej, z której mam zdrowa córcię) właśnie tez tak się zaczęło i pamietam ze te bóle były bardzo intensywne, robiłam testy, wychodzili pozytywne ale cały czas bałam się ze poleci krew z tego bólu! Natomiast nie ma się co martwić, tak zazwyczaj wyglądają pierwsze objawy wczesnej ciążyAle cały czas mnie brzuch jak na okres boli i nie mogę uwierzyć że to nie jest jakaś pomyłka dziękuję dziewczyny
Podpytałam koleżankę z pracy, ona miała ten sam zabieg w tym samym szpitalu. Mówi ze jej to nawet nic nie powiedzieli i się nie zastanawiała nad tym, od razu działali i mają synka właśnie z tego cyklu.Aż sprawdziłam co pisze w tej kwestii internet i zdecydowana większość odpowiedzi mówi o tym, że nie ma przeciwwskazań, żeby starać się w tym samym cyklu