reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Tzn, kwestia czy dadzą Ci znieczulenie jakieś, bądź przeciwbólowe, ponieważ mnie bolało samo wstrzyknięcie kontrastu, natomiast u mnie to trwało z 30 sekund, bo jajowody drożne, natomiast jak nie są drożne podobno boli bardzo.
No wiem właśnie ze będzie bolało jeśli nie będą drożne, ale nie brałam żadnych lekow :/ narazie czekam na izbie i kij wie o której ten zabieg będę miała.

Liczę na to ze są drożne 🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️

reklama
Cześć dziewczyny! Lecimy dzisiaj z mężem na urlop - prawie na dwa tygodnie! Ogromnie mi tego potrzeba 😊 ale niestety boje się latać, więc postanowiłam zrobić test, żeby na spokojnie wziąć waleriane. No i jakiś turbo słaby cień przebija. Jestem w 9dpo, jakoś słabo wierzę, że to prawdziwy cień, bo taki mialam już w poprzednim cyklu, a następnego dnia była tylko biel. Co o tym myślicie? Widzicie coś w ogóle?Przycpac walerianke, czy lepiej odpalić sobie jakieś medytacje na stres? 🤣😅 jak tak patrzę na to zdjęcie, to nic nawet nie widać 😅
Też coś tam widzę, trzymam kciuki 🤞
Dziękuję 🥰

Lecimy najpierw do Lizbony, a później na Madere :)))

Kiedyś w ogóle nie miałam problemów z lataniem i tak w pewnym momencie mi się jakieś stracholęki odpaliły 😅 uwielbiam podróżować, więc co chwila się z tym mierze, ale jest to dla mnie najgorszy moment urlopu. Muszę się na terapię wybrać, ale przez te starania już tyle kasy poszło na diagnostykę, to terapeuta ciągle spada na dalszy plan. Eh, a wy macie leki przed lataniem? Może macie jakieś dobre spodoby na radzenie sobie z tym?
Mieszkałam pół roku w Lizbonie, moje ukochane miasto ♥️

Ja miałam w szpitalu, spędziłam tam pół dnia i załapałam się na obiad. Dostałam antybiotyk, wysępilam zwolnienie na 3 dni. I chyba zakaz seksu był na 3 dni.
Kurczę ja nie dam rady na zwolnienie, ale jutro może będę zdalnie w domu pracować😃 No to zakaz seksu na 3 dni ok 🤪 ale cyklu mam nadzieje ze nie będę musiała odpuscic

Cześć dziewczyny! Lecimy dzisiaj z mężem na urlop - prawie na dwa tygodnie! Ogromnie mi tego potrzeba 😊 ale niestety boje się latać, więc postanowiłam zrobić test, żeby na spokojnie wziąć waleriane. No i jakiś turbo słaby cień przebija. Jestem w 9dpo, jakoś słabo wierzę, że to prawdziwy cień, bo taki mialam już w poprzednim cyklu, a następnego dnia była tylko biel. Co o tym myślicie? Widzicie coś w ogóle?Przycpac walerianke, czy lepiej odpalić sobie jakieś medytacje na stres? 🤣😅 jak tak patrzę na to zdjęcie, to nic nawet nie widać 😅
Ja widzę kreskę i życzę, żeby to była ciąża 😊
Dziękuję 🥰

Lecimy najpierw do Lizbony, a później na Madere :)))

Kiedyś w ogóle nie miałam problemów z lataniem i tak w pewnym momencie mi się jakieś stracholęki odpaliły 😅 uwielbiam podróżować, więc co chwila się z tym mierze, ale jest to dla mnie najgorszy moment urlopu. Muszę się na terapię wybrać, ale przez te starania już tyle kasy poszło na diagnostykę, to terapeuta ciągle spada na dalszy plan. Eh, a wy macie leki przed lataniem? Może macie jakieś dobre spodoby na radzenie sobie z tym?
Udanego bezstresowego lotu i fajnych wakacji 😊 Często marzyła mi się Madera😍 Może jeszcze spełnię swoje marzenie ☺️

U mnie już pozytyw - czyli cykl będzie trwać 28dni. Mam nadzieję że armia ze wczoraj da radę ale jak dzieci pozwolą, to za atakuję starego jeszcze dziś wieczorem 😆

Załączniki

• IMG_20231107_102912.jpg
    IMG_20231107_102912.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 60
Kurczę ja nie dam rady na zwolnienie, ale jutro może będę zdalnie w domu pracować😃 No to zakaz seksu na 3 dni ok 🤪 ale cyklu mam nadzieje ze nie będę musiała odpuscic
Ja chciałam bo miałam wtedy urlop, a że zrezygnowaliśmy z wyjazdu, to zaoszczędziłam na inny czas. Jeszcze dzień wcześniej musiałam iść do szpitala zrobić wymaz na covid bo to było w czasie pandemii.

Brałam 3000mg wiesiołka w tym cyklu i żadnej zmiany nie zauważyłam 🤷🏼‍♀️ Tak się zastanawiam, czy brak odpowiedniej ilości wody nie przyczynił się do małej ilości śluzu. Naprawdę mało się nawadnia łam w tym miesiącu - większość płynów to kofeina🙈

reklama
Brałam 3000mg wiesiołka w tym cyklu i żadnej zmiany nie zauważyłam 🤷🏼‍♀️ Tak się zastanawiam, czy brak odpowiedniej ilości wody nie przyczynił się do małej ilości śluzu. Naprawdę mało się nawadnia łam w tym miesiącu - większość płynów to kofeina🙈
Noo odpowiednie nawodnienie organizmu to podstawa wg mnie 🙈

Do góry