Kicikocia ten zielony test to one step
Bierz męża w obroty
Normalnie mnie zatkało
Rozumiem, że lekarz może w delikatny sposób zasugerować utratę wagi ale takie texty, że nie będzie prowadzić ciąży gdybyś zaszła
Moja noga by tam już nie stanęła
Ja przy staraniach biorę dawkę 80 a po pozytywnym teście podwójną dawkę z tym, że ja mam V Leiden
Cornelia kciuki za ten cykl a co tej koleżanki to brak słów. Dobrze, że się nie widujesz z nią często
Mam identyczny wzrost i wagę
Długo ważyłam 55kg i była to dla mnie idealna waga ale po dzieciach mi te 5kg zostało i ni jak nie potrafię się za siebie wziąć. Ja niestety mam zaburzenia odżywiania - dużo by pisać.
No w końcu nadrobiłam hihi
Ja jeszcze wrócę do tej zmywarki... Nie mam, bo mieszkamy w wynajmowanym domu i cały czas szukamy odpowiedniego domu dla siebie, więc nie będę tu kupować, bo chcę potem wiadomo u siebie urządzić się po swojemu. Tu nawet nie miałabym gdzie postawić tą zmywarkę. Nienawidzę myć, gotować
a muszę to robić
U mnie 14dc i testy dopiero zaczynają ciemnieć - późno trochę ale trudno. Lepsza owulka w 16dc niż wcale
Mało sexów w tym cyklu, bo dzieci znów przeziębione i tak to wygląda niestety ale wiem, że wystarczy 1sex
No nic dobranoc dziewczyny -mam nadzieję, że jutro więcej popiszę z Wami.