reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Musisz nam odświeżyć 🙂
Ależ proszę xD i czasem patrzę na to i mówię jest dobrze. A np ostatnio jak ćwiczyłąm to musiałam zamienić legginsy na dres, bo czułam się jak gruba kula i nie mogłam na siebie patrzeć. Ale to było przed okresem, moze dlatego. Ja chyba serio mam jakiś zaburzony obraz siebie w głowie...
1699300924515.png

I wiecie co mnie wku*wia? Już nawet paznokcie mi się poprawiać zaczęły i włosy wzmocniły i bach koniec ciąży. Nóż kur...
Wróci i będzie sadzić kopy pod żebra 😘 potrzebuje jeszcze trochę podyndać nogami na chmurce 🙂
Kiedyś widziałam fajny motyw w jednym filmie jak dzieci siedziały w jakiejś szkole i tam wychodziły przez drzwi i rodziły się na ziemi. Pokazali motyw chłopca, który panicznie bał się urodzić i wtedy jakiś gość pokazał mu jego mamę 🙂 Wtedy byłam gdzieś między poronieniem i ciążą....oglądałam z łzami w oczach 🙈 Może te nasze aniołki jeszcze nie są gotowe 🤔 No lepiej, żeby ten mój był...bo ja zamierzam w listopadzie być w ciąży ! No dobra...najpóźniej w grudniu 🙈 bo mogę się nie wyrobić

Ależ proszę xD i czasem patrzę na to i mówię jest dobrze. A np ostatnio jak ćwiczyłąm to musiałam zamienić legginsy na dres, bo czułam się jak gruba kula i nie mogłam na siebie patrzeć. Ale to było przed okresem, moze dlatego. Ja chyba serio mam jakiś zaburzony obraz siebie w głowie...
Zobacz załącznik 1582596
Ulala! Ja na tym zdjęciu widzę dwa kaloryfery! :D

Dobra a tak w temacie L4. Czy jak już "to" się stanie mogę prosić od lekarza pierwszego kontaktu o zwolnienie bo nie wiem źle się czuje? Nie chciałabym brać od gina bo plotki się rozejdą lotem błyskawicy 😥
Lekarz może Ci wystawić np. Na wypalenie zawodowe. Symulowanie teraz grypy to żaden problem moim zdaniem.
Natomiast z tego co kojarzę to pracodawca nie ma wglądu do kodu choroby.
Byłam teraz zajrzeć do kopii mojego zwolnienia po poronieniu (ale ja byłam w szpitalu) i nie wiem jakim cudem nie mam tam żadnego kodu 😱

Zobacz załącznik 1582596
I'm sexy and i know it. 🥰 Cudeńko 🥰 i masz piersi 🙈 ja nie posiadam 😂
Przed okresem zawsze się czuję jak taki Kubuś Puchatek 🤦

co za laska. Tak na serio: co Ci daje znajomosc z nią? Może lepiej się odciąć, ograniczyć kontakty do niezbędnego minimum, najlepiej do zera?
To jest bardziej koleżanka mojego chłopa i przyjaciółka mojego przyjaciela, czasem z nią do nas przychodził. Zaprosiliśmy ich ze względu na urodziny, bo dawno się nie widział z jej narzeczonym, a się dość lubią. Ja się z nią ostatnio widziałam w sierpniu i po głupich tekstach, stwierdziłam, że nie będę z nią utrzymywać większych relacji, bo to nie ma sensu. No i miałam rację.

Dobra a tak w temacie L4. Czy jak już "to" się stanie mogę prosić od lekarza pierwszego kontaktu o zwolnienie bo nie wiem źle się czuje? Nie chciałabym brać od gina bo plotki się rozejdą lotem błyskawicy 😥
Idziesz do lekarza pierwszego kontaktu i mówisz jak jest 🙂 Gwarantuję Ci, że jak masz normalnego lekarza to sam Ci zaproponuje jednostkę. Np. przeciążenie kręgosłupa itp. Opcji jest cała masa i spokojnie to 3-4 tygodni możesz być w domu 🙂

reklama
Do góry