Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Przykro mi strasznie z powodu stratyI wiecie co mnie wku*wia? Już nawet paznokcie mi się poprawiać zaczęły i włosy wzmocniły i bach koniec ciąży. Nóż kur...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi strasznie z powodu stratyI wiecie co mnie wku*wia? Już nawet paznokcie mi się poprawiać zaczęły i włosy wzmocniły i bach koniec ciąży. Nóż kur...
Ależ proszę xD i czasem patrzę na to i mówię jest dobrze. A np ostatnio jak ćwiczyłąm to musiałam zamienić legginsy na dres, bo czułam się jak gruba kula i nie mogłam na siebie patrzeć. Ale to było przed okresem, moze dlatego. Ja chyba serio mam jakiś zaburzony obraz siebie w głowie...Musisz nam odświeżyć![]()
Wróci i będzie sadzić kopy pod żebraI wiecie co mnie wku*wia? Już nawet paznokcie mi się poprawiać zaczęły i włosy wzmocniły i bach koniec ciąży. Nóż kur...
Ulala! Ja na tym zdjęciu widzę dwa kaloryfery!Ależ proszę xD i czasem patrzę na to i mówię jest dobrze. A np ostatnio jak ćwiczyłąm to musiałam zamienić legginsy na dres, bo czułam się jak gruba kula i nie mogłam na siebie patrzeć. Ale to było przed okresem, moze dlatego. Ja chyba serio mam jakiś zaburzony obraz siebie w głowie...
Zobacz załącznik 1582596
Lekarz może Ci wystawić np. Na wypalenie zawodowe. Symulowanie teraz grypy to żaden problem moim zdaniem.Dobra a tak w temacie L4. Czy jak już "to" się stanie mogę prosić od lekarza pierwszego kontaktu o zwolnienie bo nie wiem źle się czuje? Nie chciałabym brać od gina bo plotki się rozejdą lotem błyskawicy![]()
I'm sexy and i know it.Ależ proszę xD i czasem patrzę na to i mówię jest dobrze. A np ostatnio jak ćwiczyłąm to musiałam zamienić legginsy na dres, bo czułam się jak gruba kula i nie mogłam na siebie patrzeć. Ale to było przed okresem, moze dlatego. Ja chyba serio mam jakiś zaburzony obraz siebie w głowie...
Zobacz załącznik 1582596
To jest bardziej koleżanka mojego chłopa i przyjaciółka mojego przyjaciela, czasem z nią do nas przychodził. Zaprosiliśmy ich ze względu na urodziny, bo dawno się nie widział z jej narzeczonym, a się dość lubią. Ja się z nią ostatnio widziałam w sierpniu i po głupich tekstach, stwierdziłam, że nie będę z nią utrzymywać większych relacji, bo to nie ma sensu. No i miałam rację.co za laska. Tak na serio: co Ci daje znajomosc z nią? Może lepiej się odciąć, ograniczyć kontakty do niezbędnego minimum, najlepiej do zera?
no jak teraz szukałam tej foty to znalazłam zdjęcie moge giga brzucha przed okresemI'm sexy and i know it.Cudeńko
i masz piersi
ja nie posiadam
Przed okresem zawsze się czuję jak taki Kubuś Puchatek![]()
Idziesz do lekarza pierwszego kontaktu i mówisz jak jestDobra a tak w temacie L4. Czy jak już "to" się stanie mogę prosić od lekarza pierwszego kontaktu o zwolnienie bo nie wiem źle się czuje? Nie chciałabym brać od gina bo plotki się rozejdą lotem błyskawicy![]()
Takich rzeczy nie uwieczniamno jak teraz szukałam tej foty to znalazłam zdjęcie moge giga brzucha przed okresemteż kiedyś zrobiłam bo byłam w szoku jak duży jest
![]()