PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
No i wiadomo… zaszła od razu… bez wysiłku, wiec im było po prostu dane a mi nie jest dane komuś pisane a nam nie pisane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej ale mnie to zdenerwowało szanuje wszelkie merytoryczne dyskusje do póki ktoś nie narzuca mi swojego światopoglądu.Ona uważa, że jak ona nie chce mieć dzieci to inni też nie mogą To ta, co kiedyś Wam pisałam, że ciągle mówi po co mi drugie dziecko.
Spuść ja na drzewo. Po kiego grzyba ci taką znajomość?Ona uważa, że jak ona nie chce mieć dzieci to inni też nie mogą To ta, co kiedyś Wam pisałam, że ciągle mówi po co mi drugie dziecko.
Dziękuję, bardzo mi miło <3 ja walczę ze swoją głową, bo niby widzę w lustrze, ze jest dobrze, a głowa podpowiada, że jakieś 10kg za dużoNieźle? Kobieto masz figurę marzenie -oczywiście według mnie, bo jak wiadomo każdemu coś innego się podoba. W każdym razie dla mnie petarda
Albo mają, bardzo możliwe, że w tym jest dużo wiary w wasze powodzenie. Tylko nie przeżywając czegoś takiego, zupełnie nie ogarnia się emocji i to jest do dupy24mm to jakaś taka idealna wielkość? Pytam bo taki właśnie miałam tydzień temu w poniedziałek
U mnie ostatnio to samo. W przeciągu ostatnich kilku miesięcy w rodzinie 3 ciaze wpadki i w pracy też jedna koleżanka (wiem, że wpadki bo nawet tego nie ukrywają). Najlepsza tu jest moja szwagierka, która przy wszystkich mówi "teraz Ty" wiedząc dobrze o naszej sytuacji bo sama odbierała mnie po poronieniu ze szpitala :/ ludzie serio nie mają serca
Po to, żeby płaciło w przyszłości podatki na jej emeryturę Niech tacy ludzie się zajmą swoim życiemOna uważa, że jak ona nie chce mieć dzieci to inni też nie mogą To ta, co kiedyś Wam pisałam, że ciągle mówi po co mi drugie dziecko.
Pamiętam! Laska jak się patrzyschudnąć nie schudłam, bo kocham żreć, ale napewno jestem bardziej zbita. Z resztą chyba kiedyś tu wrzucałam jak się prezentuje moja forma, to dziewczyny mówił, że całkiem nieźle więc chyba jakieś efekty są
No ba, figura taka, że można pozazdrościćschudnąć nie schudłam, bo kocham żreć, ale napewno jestem bardziej zbita. Z resztą chyba kiedyś tu wrzucałam jak się prezentuje moja forma, to dziewczyny mówił, że całkiem nieźle więc chyba jakieś efekty są
W porządku! Już nie raz udowodniłyśmy, ze to forum to nie tylko tematy o staraniachdziewczyny, tak się wytłumaczę - wybaczcie, że ja nie biorę udziału w rozmowach o staraniach. Wyglądam jakbym olewała te posty, a tak nie jest tylko ja po prostu nie mam sił na rozmowy o tym. Dlatego nie reaguje. Nie że jestem takim bucem