reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ona uważa, że jak ona nie chce mieć dzieci to inni też nie mogą🤦🏻‍♀️ To ta, co kiedyś Wam pisałam, że ciągle mówi po co mi drugie dziecko.
Ej ale mnie to zdenerwowało 😡 szanuje wszelkie merytoryczne dyskusje do póki ktoś nie narzuca mi swojego światopoglądu.
To tak jakby jej wpierać dziecko skoro nie chce.

Nieźle? Kobieto masz figurę marzenie -oczywiście według mnie, bo jak wiadomo każdemu coś innego się podoba. W każdym razie dla mnie petarda 🙂
Dziękuję, bardzo mi miło <3 ja walczę ze swoją głową, bo niby widzę w lustrze, ze jest dobrze, a głowa podpowiada, że jakieś 10kg za dużo 🥺

24mm to jakaś taka idealna wielkość? Pytam bo taki właśnie miałam tydzień temu w poniedziałek 🙈

U mnie ostatnio to samo. W przeciągu ostatnich kilku miesięcy w rodzinie 3 ciaze wpadki i w pracy też jedna koleżanka (wiem, że wpadki bo nawet tego nie ukrywają). Najlepsza tu jest moja szwagierka, która przy wszystkich mówi "teraz Ty" wiedząc dobrze o naszej sytuacji bo sama odbierała mnie po poronieniu ze szpitala :/ ludzie serio nie mają serca :(
Albo mają, bardzo możliwe, że w tym jest dużo wiary w wasze powodzenie. Tylko nie przeżywając czegoś takiego, zupełnie nie ogarnia się emocji 🤷 i to jest do dupy 😔

reklama
dziewczyny, tak się wytłumaczę - wybaczcie, że ja nie biorę udziału w rozmowach o staraniach. Wyglądam jakbym olewała te posty, a tak nie jest tylko ja po prostu nie mam sił na rozmowy o tym. Dlatego nie reaguje. Nie że jestem takim bucem :)
W porządku! Już nie raz udowodniłyśmy, ze to forum to nie tylko tematy o staraniach 💩

Do góry