Żołna
Fanka BB :)
Racja, nastrój po basenie zawsze lepszyMi poprawia nastrój.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Racja, nastrój po basenie zawsze lepszyMi poprawia nastrój.
Ja w tym cyklu sama pik ustawiałam, bo się nie chciał sam zrobić - i jak się przeciągnie w lewo to tam można pokombinować.Ta apka premom jakoś ogarnia że peak wcale nie nadchodzi mimo jej wstepnych kalkulacji? Wrzuciłam owulaka białego jak dupa a ona ciągle myśli że mam molestować starego bo owulka jutro
To mnie motywowało. Potem różne turbulencje życiowe i zaprzestałam i nie udaje się rozkręcić.Widzę, że znowu temat ćwiczeń nam się pojawia. To co, jakieś wyzwanie?
Ja po poronieniu poszłam na zwolnienie ma 2 tygodnie z powódki kaszlu czy kataru. Już nie pamiętam. Spędzałam czas na nic nie robieniu lub spacerach po lesie.No to zdecydowanie chce się zakopać pod kocykiem na jakiś miesiąc albo dwa a serio to świat się przecież nie zatrzymał. Nie mogę sobie pozwolić na nieróbstwo i żale eh
teoretycznie NAC (np. miovelia nac) ma takie działanie, ale może też namieszać w cyklu.Dziewczyny a znacie jakiś fajny sposób na podkręcenie owulacji i rośnięcie większej liczby pęcherzyków?
Tylko ja "jeszcze" nie poroniłam ehJa po poronieniu poszłam na zwolnienie ma 2 tygodnie z powódki kaszlu czy kataru. Już nie pamiętam. Spędzałam czas na nic nie robieniu lub spacerach po lesie.
Ja zauważyłam na przykład że mój mąż bardzo przeżywa nasze starania czasem bardziej niż ja tylko że tego nie okazuje.Wiem, że łatwo powiedzieć. Ale skoro nie działają informacje, że ciebie to boli, że ich zachowanie jest nie na miejscu to może warto ograniczyć kontakt? Zrób tak abyś czuła się komfortowo
Poczekaj, ja dobrze rozumiem. Twoja koleżanka powiedziała, że ma się nie starać z Tobą o dziecko?! To z kim ma zacząć przepraszam bardzo.
Tak jak dziewczyny napisały, tak jak Ty możesz nie mieć ochoty tak jak mąż. Trzeba pamiętać, że oni mogą się czuć „wykorzystywani” jeżeli potrzebujemy ich tylko intensywnie w okresie owulacji. Może był zmęczony. A może powody są gdzieś głębiej. Pogadajcie szczerze.
Jesteś usprawiedliwionaja nie mogę, transfer planuję
a co jest?Ja znowu odpadam eh
W idealnym! Dawaj na matę, bonjur żur!o rany, w złym miesiącu wróciłam!
Btw bonzur Mademoiselle
Dawaj dawaj trzymam kciuki!Ja od dzisiaj jesten zaopatrzona w hantle to znak
Ogłaszam wszem i wobec challenge ćwiczeniowy! Co kto chce byle by się ruszyć spod wygodnego jesiennego kocykaTo mnie motywowało. Potem różne turbulencje życiowe i zaprzestałam i nie udaje się rozkręcić.
Chodzę raz w tygodniu na aqua aerobik. Chciałabym częściej, ale bombelek nie ma z kim zostać.
Brzmi fajnieteoretycznie NAC (np. miovelia nac) ma takie działanie, ale może też namieszać w cyklu.
Jeżeli masz swoje owulacje, to ja bym się bardziej skupiła na dobrej jakości jajeczek zamiast podkręcaniu owulki na własną rękę. Kilka miesięcy suplementacji koenzymu Q10 (koniecznie ubichinol - np. aliness), l-karnityna, l-argnityna, B12. Obowiązkowo do zbadania poziom wit D i w razie czego suplementacja