reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ja po 12:00 muszę jechać uspać kotkę 😢 Serce mi się kraje.
U mnie też praktycznie po @. W tym cyklu zacznę mierzyć temperaturę wcześniej, a nie tylko pod koniec, bo tak robiłam zawsze żeby tylko wiedzieć kiedy przyjdzie @.
Ja acard miałam raz zalecony przez lekarza, bo miałam przemijający atak niedokrwienny, ale że karmiłam piersią to go ostatecznie nie brałam.
Z tym acc też ciekawa sprawa. Fajnie, że tyle dobrego można się z tego wątku dowiedzieć :)
Współczuje konieczności pożegnania z kotką 😓

Nie no podobno jelitowka szaleje 😂 nie nakręcam się w żadnym wypadku staram się myśleć o czymś innym chociaż testy w szafce kuszą i jak zwykle jutro znowu mnie zawiodą 😂😂
Ja tam się nakręciłam jak mały samochodzik i słusznie 😂 nie wyszło, trudno ale kolejny raz udowodniłam sobie, że bez względu na moje nastawienie i testowanie pierdylion dni wcześniej jak się uda, to się uda 🙂

Współczuje konieczności pożegnania z kotką 😓
Czuję się okropnie, próbowałam ją ratować. Po piątkowej wizycie u weterynarza miałam nadzieję, na poprawę, ale dziś tylko leży, nawet głowy nie może podnieść. Jeszcze w pracy siedzę i co chwilę lecą mi łzy. Okropnie zaczął się dla mnie ten dzień. Mam jeszcze 3 koty, ale ta była ze mną najdłużej bo od 10 lat. Na dodatek we wrześniu weterynarz uśmiercił mi jedna kotkę dając jej za dużą dawkę środka usypiającego podczas sterylizacji. Mam ewidentego pecha 😢

reklama
Jaki to jest ten magiczny magnez? :)
Ten :)
Screenshot_2023-11-06-11-08-40-20_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
Ponoć dużo lepiej wchłanialny niż inne, wiele dziewczyn na kreskach pisało że jak zaczęły go brać to bardzo szybko zaszły. Aczkolwiek ja nie czuję żadnej różnicy odkąd go biorę 🤷🤷

Do góry