reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Cześć wszystkim! Dziś słaby dzień pomijając że to poniedziałek, jutro testowanie także wcześniej się nie wyrywam od czwartku czuję bóle podbrzusza, mdłości już myślałam ,że jakaś grypsko się przypaleta ale na szczęście nie. Na nic nie liczę jutro jedynie na ciocie z Ameryki ale to dopiero w czwartek może nadjedzie 😂 Dobrego dnia

🤍

Ja tam życzę dwóch kresek 🙂 Mnie łamało w krzyżu, brzuch bolał...dziwnie się czułam 🤷 w niedzielę negatyw, we wtorek pozytyw 🙂 Także ja pewnie bym już robiła test 😂
Cicho liczę, że za 2 tygodnie będzie owulacja i szybko zleci do testowania 😂

reklama
Właśnie nie mierze 🙄 po prostu nie mogę się do tego zmobilizować i rano 4;30 przed pracą zapominałam🤦🏼‍♀️
a czy może ktoś ma jakaś polecajke dobrego termometru ?

Słyszałam, że ten jest dobry. Ma bluetooth więc od razu Wklepuje się w aplikację. Zamierzam go kupić jak w tym cyklu się nie uda :)

Ja wiem, że nie powinno się brać leków bez lekarza itd. itp. ale bierzemy przez tydzień infekcji codziennie po 300-500 mg kwasu acetylosalicylowego, a wpadamy w panikę mówiąc o 75mg przez 2 tygodnie 🙈
I warto tą trombofilie sprawdzić 🙂 (przepraszam, nie doczytałam bo może już robiłaś) 🙂
Może i bym zaczęła brać? 🤔A kiedy go brać? Cały czas czy od owulacji do okresu?

Ja tam życzę dwóch kresek 🙂 Mnie łamało w krzyżu, brzuch bolał...dziwnie się czułam 🤷 w niedzielę negatyw, we wtorek pozytyw 🙂 Także ja pewnie bym już robiła test 😂
Cicho liczę, że za 2 tygodnie będzie owulacja i szybko zleci do testowania 😂

Nie no podobno jelitowka szaleje 😂 nie nakręcam się w żadnym wypadku staram się myśleć o czymś innym chociaż testy w szafce kuszą i jak zwykle jutro znowu mnie zawiodą 😂😂

Kurde, ja mam dzisiaj taki piękny śluz... Aż szkoda że wczoraj padliśmy ze starym jak muchy i nic nie było... 🙈🙈🙈 Dzisiaj chyba trzeba nadrobić 😂😂

Edit. Właśnie mi się przypomniało, że jednak było tylko w środku dnia także już mi lepiej 🤣🤣
Ja też mam zalewa mnie , ale jestem w pracy to trzonowanie dopiero wieczorem😁

reklama
Do góry