Aksamitka28
Fanka BB :)
Jest !!!! Pierwszy dzień cyklu !!! To teraz raz dwa i proszę owulację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to nadal sladowa ilość dziś nawet bardziej beżowo niż różowo tempka spadła na 36.65 więc najpewniej jutro zaczynam 1 dzień cyklu.Jest !!!! Pierwszy dzień cyklu !!! To teraz raz dwa i proszę owulację
Ja odstawiałam tak 4 dni bodajże przedSzybkie pytanko: czy odstawiacie witaminę D przed badaniem?
Ah ta radość jak skończy się okres lub zacznie u mnie chyba ostatni dzień miesiączki dziśJest !!!! Pierwszy dzień cyklu !!! To teraz raz dwa i proszę owulację
U mnie przychodzi w czwartek dostawa z Amazon testy owulacyjne, ciążowe i termometr owulacyjnyU mnie to nadal sladowa ilość dziś nawet bardziej beżowo niż różowo tempka spadła na 36.65 więc najpewniej jutro zaczynam 1 dzień cyklu.
Przygotowanie na 100%... a mi się nie chce nic zamawiać, może teraz bazować będę tylko na temperaturze może mi się zmieni jeszcze jak zacznę i skończę @.U mnie przychodzi w czwartek dostawa z Amazon testy owulacyjne, ciążowe i termometr owulacyjny
To będziemy działać razem może szczęśliwie ?U mnie to nadal sladowa ilość dziś nawet bardziej beżowo niż różowo tempka spadła na 36.65 więc najpewniej jutro zaczynam 1 dzień cyklu.
Właśnie ! Pora zamówić testy owulacyjne Ciekawe, czy będę miała owulację po tej biochemicznej, czy jednak cykl sobie zaczekaU mnie przychodzi w czwartek dostawa z Amazon testy owulacyjne, ciążowe i termometr owulacyjny
U mnie była w ciągu 2 miesięcy stałam się mega płodna, bo dwie ciąże pod rząd, a wcześniej prawie rok nicWłaśnie ! Pora zamówić testy owulacyjne Ciekawe, czy będę miała owulację po tej biochemicznej, czy jednak cykl sobie zaczeka
Ja też zamawiam termometr jak teraz się nie uda Nigdy nie mierzyłam tempki, będę się opierać na Waszej pomocyU mnie przychodzi w czwartek dostawa z Amazon testy owulacyjne, ciążowe i termometr owulacyjny