reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Trzymam za to kciuki mocno, żeby jak najszybciej zaskoczył i nie było powtórki 🤞🤞
Mój organizm ma wywalone na tryb ciąża chyba😁 jak jakimś cudem się uda to będę się szczypała po rękach i nogach przez 24 h , żeby to do mnie dotarło🙈😃
Jak poczujesz ulubioną kostkę w sedesie, to nie będzie trzeba szczypać 😂😂😂 Zdecydowanie polecam cytrynową 😂
Pamiętaj, że cuda się zdarzają 🙂 i zawsze trzeba mieć nadzieję 🙂 Próbowałaś z acardem i ACC ?

ja przez pierwsze dwa dni sikalam co dwie godziny na test ciążowy (co najmniej 2 jednocześnie) i za każdym razem byłam szczerze zdziwiona, że in vitro prowadzi do ciąży 🙈 jutro akurat wywożą papier, więc wyrzucałam dzisiaj dosłownie ponad 50 opakowań po testach ciążowych z 5 dni mojej ciąży 🤦‍♀️
Ja mam nadal mój pierwszy pozytywny test 🤷🙈 i tak czasem zerkam na tego mojego aniołka 🙈 teraz też jeszcze nie wyrzuciłam 🙈 i nie wiem, czy chcę to robić 🤷 kiedyś będę gotowa 🙂 Patrzę na te testy i wiem, że potrafię to zrobić 😂

Ja mam nadal mój pierwszy pozytywny test 🤷🙈 i tak czasem zerkam na tego mojego aniołka 🙈 teraz też jeszcze nie wyrzuciłam 🙈 i nie wiem, czy chcę to robić 🤷 kiedyś będę gotowa 🙂 Patrzę na te testy i wiem, że potrafię to zrobić 😂
Testów nie chomikuje, bo dla mnie śmierdzą. znalazłam tydzień temu w torebce jeden który robiłam w pracy, ale dla dobra swojego wyrzuciłam go. Mam jednak zdjęcie ostatnich testów i jest gdzieś w czeluścach galerii.

reklama
Jak poczujesz ulubioną kostkę w sedesie, to nie będzie trzeba szczypać 😂😂😂 Zdecydowanie polecam cytrynową 😂
Pamiętaj, że cuda się zdarzają 🙂 i zawsze trzeba mieć nadzieję 🙂 Próbowałaś z acardem i ACC ?
Kupiłam sobie acard jakieś 2 miesiące temu i leży w szufladzie, nie wiem czy go brać. Acc brałam przez jakiś czas w okolicach owulacji ale jak widać bez efektu😆

Do góry