Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też kiedyś kupiłam acard ale nie brałam, aż do przedwczoraj. Jak się uda w tym cyklu to uznam to za przepis na sukces. I te tabsy takie urocze serduszkaKupiłam sobie acard jakieś 2 miesiące temu i leży w szufladzie, nie wiem czy go brać. Acc brałam przez jakiś czas w okolicach owulacji ale jak widać bez efektu
Kurde, też mam acard schowany gdzieś w czeluściach mojej domowej apteki. Kiedyś mi lekarz zapisał ze względu na delikatną arytmię, ale nie brałam bo bałam się skutków ubocznych. A można to brać "tak sobie"? W poprzedniej ciąży brałam heparynę, może to by jakoś pomogło w zagnieżdżeniu?Ja też kiedyś kupiłam acard ale nie brałam, aż do przedwczoraj. Jak się uda w tym cyklu to uznam to za przepis na sukces. I te tabsy takie urocze serduszka
No ja wychodzę z założenia, że nie mając żadnych przeciwskazań i biorąc pod uwagę że można kupić bez recepty to aspiryna raczej mnie nie zabije może przynajmniej skrzepów nie będę miała przy następnym okresie, dla mnie to już i tak będzie plus. Ale to tylko moje zdanie, nie zachęcam nie odradzamKurde, też mam acard schowany gdzieś w czeluściach mojej domowej apteki. Kiedyś mi lekarz zapisał ze względu na delikatną arytmię, ale nie brałam bo bałam się skutków ubocznych. A można to brać "tak sobie"? W poprzedniej ciąży brałam heparynę, może to by jakoś pomogło w zagnieżdżeniu?
Tylko ile wcześniej? W internetach piszą na jednej stronie, żeby nie odstawiać, a na drugiej, żeby odstawić 10 dni wcześniej. Kto ma rację?Ja bym odstawiła.
Wiem, że sporo dziewczyn łyka tutaj Acard bez wskazania lekarza. Ja miałam problemy z sercem - częstoskurcze, była konieczna operacja. Mój kardiolog wtedy zapisał mi m.in. Acard. I tak jakoś boję się, że jak teraz zacznę brać bez zalecenia lekarza to coś sobie popieprzę z serduchem, a tego bym nie chciała.Kurde, też mam acard schowany gdzieś w czeluściach mojej domowej apteki. Kiedyś mi lekarz zapisał ze względu na delikatną arytmię, ale nie brałam bo bałam się skutków ubocznych. A można to brać "tak sobie"? W poprzedniej ciąży brałam heparynę, może to by jakoś pomogło w zagnieżdżeniu?
Pytanie było dawno, mi lekarz kazał odstawić ale nie pamiętam na jak długoSzybkie pytanko: czy odstawiacie witaminę D przed badaniem?
ja odstawiałam 7 dni przedSzybkie pytanko: czy odstawiacie witaminę D przed badaniem?
Ja np nie mogę brać niczego co działa jak aspiryna bo mam takie krwotoki z nosa pp tym że laduje na sor Jakiś rok temu zapomniałam się i przy przeziębieniu wzięłam aspirynę. Po 2h tamowania krwotoku zaczęło mi lecieć druga dziurka a mi być tak słabo, że niemaz zawiózł mnie na sor No i Pani mówiła, że jeśli to nie pierwszy raz to nie powinnam brać, bo widać moje naczynka w nosie mają tendencje do pękania i leje się z nich jak z kranu przy aspirynieKurde, też mam acard schowany gdzieś w czeluściach mojej domowej apteki. Kiedyś mi lekarz zapisał ze względu na delikatną arytmię, ale nie brałam bo bałam się skutków ubocznych. A można to brać "tak sobie"? W poprzedniej ciąży brałam heparynę, może to by jakoś pomogło w zagnieżdżeniu?
Ja wiem, że nie powinno się brać leków bez lekarza itd. itp. ale bierzemy przez tydzień infekcji codziennie po 300-500 mg kwasu acetylosalicylowego, a wpadamy w panikę mówiąc o 75mg przez 2 tygodnieKupiłam sobie acard jakieś 2 miesiące temu i leży w szufladzie, nie wiem czy go brać. Acc brałam przez jakiś czas w okolicach owulacji ale jak widać bez efektu