reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dalej się nie odzywa. Trudno, ja też nie. Nie złamię się pierwsza po tym tekście na bank.
Co prawda wczoraj spytał czy idę się kąpać (zwykle kąpiemy się razem) i jak powiedziałam, ze nie to powiedział "no chodź" ale i tak nie poszłam. Jak jestem wkurzona to serio nie mam chęci mu się nago pokazywać. I dziś śniadanie też mi zrobił, bo zwykle robi. A tak to cisza. Trudno.
Typ mojego chłopa.

reklama
Ciekawość dała górę! Laski to jest testowa?? Nie wierzę, że jednak! Nie mam jak i kiedy zrobić bety. Nigdy nie robiłam. Ale teraz stara jestem więc może powinnam?? Jezu co my zrobilismy? 4 dziecko, jakim cudem! Ależ targają mną emocje aaaaaaaaaa!!!
Gratulacje 🥰

Ja od dzisiaj zaczęłam miovelle nac i tak mi śmierdzą te tabletki 🫣 szkoda gadać.
My wyjątkowo nie pokłóciliśmy się w tym tygodniu 😅 mi ciężko ustąpić i wiecznie chce po swojemu.

Czy ja z moimi niewypranymi firankami kwalifikuje się na członka klubu? 😁

Ale że z rodzynkami? No fujka 😉

Gratulacje! ♥️
No z rodzynkami, on uwielbia ja nienawidzę 😂

@MatkaWariatka37 Gratuluje pięknej kreseczki!
Ja jutro mam wizytę u gin-endo, która ma super opinie i niby jest najlepszym lekarzem o podwójnej specjalizacji na Pomorzu. Zerknęłam na opinie z nadzieją, że będzie tam jakiś koszt wizyty, bo z tego wszystkiego przy umawianiu nie spytałam. A tam piszą, że rok temu było 400-450zl 🙈 Pójdę z torbami bo pewnie zleci milion badań a jak to prywatnie to i prywatnie badania będę musiała trzasnąć 🙄 Oby tylko była taka super jak to jest w opiniach przedstawione🤞

Przyznać się, która ma dom na błysk, a jak ktoś przyjdzie to mówi: "przepraszam nie miałam kiedy posprzątać"
Ja mam szwagierkę pedantkę. Sprząta też u ludzi. Miała do nas przyjechać i sprzątałam jak głupia. Siedzimy i gadamy i ona zaczyna opowiadać o tym że sprząta u rodziny gdzie chłopak ma brudno na biurku i mówi do mnie ze wygląda jak nasze. A ja je dopiero co posprzątałam 🙈Dla mnie było czyste 😛
Ja kompletnie nie zwracam uwagi na porządek. Bylebym miała u kogoś gdzie usiąść a cała reszta mi nie przeszkadza

Ale jak teściowa przyjeżdża a była u nas przez 13 lat 3 razy to było u mnie czysto jak nigdy. Ale to tylko żeby jej udowodnić ze się da. Bo z niej brudas, podłogi się u niej kleją, wszędzie resztki jedzenia, MASAKRA

dużo pracuje ostatnio i jest zmęczony. Ale ja nie mogę chodzić dookoła niego na palcach i już nigdy nic nie chcieć bo na wszystko jest odpowiedź, ze jest zmęczony... więc trochę mu trułam dupę, żeby sprawdził kilka rzeczy ale na kompie, bo wiem, że jak powiem raz to i tak nie zrobi noi oczywiście się nadarł już i poszedł.
U nas często są sprzeczki jak ma nocne zmiany. Jak zmęczony to czepia się o głupoty

@Kitsune mozesz wpisać mi @. Podczas sprawdzenia śluzu zauwazyłam różowe slady @, test negatywny, bo siknęłam też teraz z ciekawości no i wykres w bambuko mnie trochę zrobił. Czyli cykl jak co cykl.

Załączniki

• Screenshot_20231105_141959_FF App.jpg
    Screenshot_20231105_141959_FF App.jpg
    155,3 KB · Wyświetleń: 133
  • 20231105_140630.jpg
    20231105_140630.jpg
    454,8 KB · Wyświetleń: 133
@Kitsune mozesz wpisać mi @. Podczas sprawdzenia śluzu zauwazyłam różowe slady @, test negatywny, bo siknęłam też teraz z ciekawości no i wykres w bambuko mnie trochę zrobił. Czyli cykl jak co cykl.
Siostro!! Widzę że robisz dokładnie to samo co ja! Też pierwsze co zawsze robię to zdejmuję to plastikowe okienko z pinka! 😂😂😂

Tak btw. ja standardowo widzę tam cień ;)

reklama
Do góry