Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie okres trzeci dzień. Co prawda jakiś skąpy i dużo skrzepów ale jest
Wygląda pysznie!Zainspirowana, wczorajszymi rozmowami, zrobiłam Brownie Nie z buraka, ale (już sprawdziłam) idealnie wilgotne w środku
Mi zależało na zmianie kierunku otwierania drzwi. Akurat w sklepie mieli 2 takie. Więc wybór szybko się zawęził. W śród znajomych każdy ma inną markę i wszyscy sobie chwalą.A na co patrzeć przy wyborze? Co polecacie. Z pompą ciepła?
Czuję że muszę mieć suszarkę
To moje EKG zawsze w porządkuNajpierw miałam EKG, coś Pani doktor w tym zapisie się „nie spodobało” i zapytała czy miewam migreny. Potwierdziłam. Potem miałam USG serca i robiła je strasznie długo, jakby czegoś szukała. Potem włączyła na USG te „przepływy” i widziałam że krew ma nie do końca prawidłowy obieg. Szukała aż znalazła. Potem mi wyjaśniła, że w moim zapisie EKG zobaczyła coś charakterystycznego właśnie dla tego otworu więc dlatego go szukała.
Ale się robi tłok na koniec miesiącaU mnie 1.12 miałby być nowy cykl. Można zapisać mnie na testowanie 30.11 a co mi szkodzi może zakończę pozytywnie miesiąc
I jest! Skojarzenia mam podobneWygląda pysznie!
Wybacz skojarzenia, ale muszę