Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomyśl o wizycie u neurologaKolejny dzień zaczynam biłem głowy, przestałam się łudzić że uda się zasnąć.
A on nie wie, że Ty chciałaś dziecko?Po 5 min wygląda tak, ściemniała jeszcze bardziej! Jesteście pierwsze! Jak ja to mężowi powiem????
Nie mam pojęcia ile dpo ale to jest 26 dc z 25 myślałam że się przedłuży cylk jak ostatnio no i się przedłużyPiękna kreska ile dpo? Ogólnie betę warto sprawdzać nawet gdy się jest młodym, robisz 2 razy badanie co 2 dni i odrazu widzisz czy ciąża się prawidłowo rozwija
Już dawno nie byłam. Poprzednio nic nie znalazł neurolog, okulista, laryngolog... Taka moja urodaPomyśl o wizycie u neurologa
A rezonans robiłaś?Już dawno nie byłam. Poprzednio nic nie znalazł neurolog, okulista, laryngolog... Taka moja uroda
Nie no wie! Oczywiście że wie! Bardziej chodziło mi o to czy mówić od razu czy może kupić buciki czy coś i dać w prezencieA on nie wie, że Ty chciałaś dziecko?
Gratulacje!!!Po 5 min wygląda tak, ściemniała jeszcze bardziej! Jesteście pierwsze! Jak ja to mężowi powiem????
A ok to zależy co preferujesz i jaki typ faceta jest. Mojemu nie robi to różnicy, a ja zawsze byłam niecierpliwa i odrazu mu mówiłam.Nie no wie! Oczywiście że wie! Bardziej chodziło mi o to czy mówić od razu czy może kupić buciki czy coś i dać w prezencie