reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Hej dzuewczyby
Mój mąż ma dzisiaj urodziny 😁 ale dzień na spokojnie, poszliśmy na obiad do knajpy a zaraz pewnie obejrzymy trochę Yellowstone 😉

Jeśli ktoś ma TM to polecam te, wychodzą pycha 🤤
Zobacz załącznik 1582023

To dokładnie jak u nas - ja baran a mąż skorpion. On jest do rany przyłóż, to ja jestem tym trudniejszym charakterem w naszym związku 😁 Gdzieś widziałam filmik o „Golden Retriever Husband” i to dokładnie opis mojego męża 😅 Ale nie wierzę w znaki zodiaku, bo jakbym wierzyła to tez nie powinnismy być razem 🙃
Mój też dziś miał i przez to cały dzień nie mogłam was podczytywać a teraz 30 stron do nadrobienia 😂
Byli znajomi, fajnie się posiedziało, wieczorem zamówiliśmy sushi ❤️
A zamiast tortu zrobiłam sernik bo uwielbia 😂 Z rodzynkami 🤢
W ogóle sporo tu skorpionowych mężów 😄 Ja z maja wiec byk jak w mordę strzelił.

Z głupotek serialowych polskich to oglądam kuchenne rewolucję i ślub od pierwszego wejrzenia 🙈 A kiedyś nałogowo oglądałam na wspólnej. Zaczęłam od pierwszego odcinka i chyba dwa lata trwało zanim obejrzałam do obecnie wychodzących 😂 Na szczęście mi przeszło😂

@anyżowe_love ale śliczny tort! I pewnie pyszny 🤤🤤🤤 Zezarlabym ❤️
A teraz czas spac i będą mi się torty śniły 😂 Dobranoc!

Kejcik jest fajna a też skorpion🤣😆
Ja tylko z jednym skorpionem nie umiem się dogadać i jest nim moja siostra. Moje dwie dobre kumpele z którymi zawsze się dobrze bawię są skorpionami, ale muszę przyznać że różnią się od siebie 😉 moja pierwsza miłość to skorpion i byliśmy prawie 5 lat razem i super chłopak, jeden z fajniejszych jakich było mi znać 🙂

Ostatnia edycja:
Ciekawość dała górę! Laski to jest testowa?? Nie wierzę, że jednak! Nie mam jak i kiedy zrobić bety. Nigdy nie robiłam. Ale teraz stara jestem więc może powinnam?? Jezu co my zrobilismy? 4 dziecko, jakim cudem! Ależ targają mną emocje aaaaaaaaaa!!!

Załączniki

• IMG_20231105_064637.jpg
    IMG_20231105_064637.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 185
  • IMG_20231105_064543.jpg
    IMG_20231105_064543.jpg
    885,8 KB · Wyświetleń: 188
Ciekawość dała górę! Laski to jest testowa?? Nie wierzę, że jednak! Nie mam jak i kiedy zrobić bety. Nigdy nie robiłam. Ale teraz stara jestem więc może powinnam?? Jezu co my zrobilismy? 4 dziecko, jakim cudem! Ależ targają mną emocje aaaaaaaaaa!!!
No jest piękna różowa. Testowe zwykle bywają szarawe. Więc gratuluję

reklama
Piękna kreska 😍 ile dpo? Ogólnie betę warto sprawdzać nawet gdy się jest młodym, robisz 2 razy badanie co 2 dni i odrazu widzisz czy ciąża się prawidłowo rozwija 🙂

Do góry