Myszko
Fanka BB :)
Ja nie lubię tortów, ale Ferrero lubię. Chyba bym dziubnęłaTort Ferrero Roscher skończony
Mąż wymiata skubaniec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie lubię tortów, ale Ferrero lubię. Chyba bym dziubnęłaTort Ferrero Roscher skończony
Mąż wymiata skubaniec
Mój też dziś miał i przez to cały dzień nie mogłam was podczytywać a teraz 30 stron do nadrobieniaMój mąż ma dzisiaj urodziny ale dzień na spokojnie, poszliśmy na obiad do knajpy a zaraz pewnie obejrzymy trochę Yellowstone
Jeśli ktoś ma TM to polecam te, wychodzą pycha
Zobacz załącznik 1582023
To dokładnie jak u nas - ja baran a mąż skorpion. On jest do rany przyłóż, to ja jestem tym trudniejszym charakterem w naszym związku Gdzieś widziałam filmik o „Golden Retriever Husband” i to dokładnie opis mojego męża Ale nie wierzę w znaki zodiaku, bo jakbym wierzyła to tez nie powinnismy być razem
Ja tylko z jednym skorpionem nie umiem się dogadać i jest nim moja siostra. Moje dwie dobre kumpele z którymi zawsze się dobrze bawię są skorpionami, ale muszę przyznać że różnią się od siebie moja pierwsza miłość to skorpion i byliśmy prawie 5 lat razem i super chłopak, jeden z fajniejszych jakich było mi znaćKejcik jest fajna a też skorpion
Wow, naprawdę super wygląda i lepiej niż mój pierwszyTort Ferrero Roscher skończony
Mąż wymiata skubaniec
Nie wszędzie, ale ustawa umocni się za 2 tygDziewczyny a czy to badanie na nfz nasienia to tylko w tej klinice dostępne?
No jest piękna różowa. Testowe zwykle bywają szarawe. Więc gratulujęCiekawość dała górę! Laski to jest testowa?? Nie wierzę, że jednak! Nie mam jak i kiedy zrobić bety. Nigdy nie robiłam. Ale teraz stara jestem więc może powinnam?? Jezu co my zrobilismy? 4 dziecko, jakim cudem! Ależ targają mną emocje aaaaaaaaaa!!!
Piękna kreska ile dpo? Ogólnie betę warto sprawdzać nawet gdy się jest młodym, robisz 2 razy badanie co 2 dni i odrazu widzisz czy ciąża się prawidłowo rozwijaCiekawość dała górę! Laski to jest testowa?? Nie wierzę, że jednak! Nie mam jak i kiedy zrobić bety. Nigdy nie robiłam. Ale teraz stara jestem więc może powinnam?? Jezu co my zrobilismy? 4 dziecko, jakim cudem! Ależ targają mną emocje aaaaaaaaaa!!!