LadyCaro
Fanka BB :)
to uważaj, bo dalej są spojleryEj bez spoilerów tylko, bo ja na playerze oglądam później, bo bez reklam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to uważaj, bo dalej są spojleryEj bez spoilerów tylko, bo ja na playerze oglądam później, bo bez reklam
Jeszcze trochę i na wątku kreskowym będzie trzeba pisać oznaczenia "uwaga spoiler" xDto uważaj, bo dalej są spojlery
a jak wyliczona norma?Powiem Wam, że jestem w szoku jeśli chodzi o sobotnią aktywność!
No tak, żeby było 1000 stron na koniec miesiącaa jak wyliczona norma?
wiesz co, ja może nie do końca w temacie, ale mój mąż miał już wcześniej badania nasienia na NFZ, jak poszliśmy do kliniki leczenia niepłdoności UCZKIN w Warszawie.Dziewczyny a czy to badanie na nfz nasienia to tylko w tej klinice dostępne?
dobrze, myślę, że można wprowadzićNooo dużo do nadrobienia miałam, a tylko kilka godzin mnie tu nie było przeskakiwałam te spojlery na tyle ile się dało, ale nooo przydałaby się nowa zasada na kreskach, że spojlerów nie wolno
myślałam, ze wyciągałaś jakąś średnią z poprzednich miesięcyPowiem Wam, że jestem w szoku jeśli chodzi o sobotnią aktywność!
Marzę o takim dniuJa powoli wygrzebuje się z okresowej depresji. Dzisiaj się nawet wydepilowałam, maseczka na twarz wjechała, make up, właśnie ogarniam włosy. I tak mnie naszła ochota żeby trochę zmienić fryzurę, ale jak zobaczyłam ile teraz kosztują farby do wlosow to mi szczeka opadła ale może trochę skrócę chociaż… a wieczorem może odpalę jakaś komedie romantyczną i zrobię paznokcie jakoś tak od razu lepiej się czuje, jak zadbam o siebie