reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Pamiętam jak układaliśmy płytki w kuchni. Godzina 22, on mówi, że już późno i za bardzo hałasuje przy docinaniu. Mówię tnij, dziki się nie obrażą. No, ale o 5 rano w niedzielę brakło kleju a zostało 4 płytki do przyklejenia...
Takie miłe wspomnieie
Jesteś specyficznie fajna😄
Takie tam rozmowy przy docinaniu płytek🥰
Podziwiam😉

reklama
W takim razie fajnie😄 ja nie odkurzam nie lubię😬
Ja po dzisiejszym dniu na forum doszłam do wniosku, że niczego z pracy domowych nie lubię i unikam jak ognia. Dodatkowo jeszcze nie dbam o włosy i ryj. Niedługo będę wyglądać jak własną babcia. Pranie, sprzątanie, gotowanie to zdecydowanie nie moja bajka.

Ja po dzisiejszym dniu na forum doszłam do wniosku, że niczego z pracy domowych nie lubię i unikam jak ognia. Dodatkowo jeszcze nie dbam o włosy i ryj. Niedługo będę wyglądać jak własną babcia. Pranie, sprzątanie, gotowanie to zdecydowanie nie moja bajka.
Nie martw się, ja zbytnio o swój też nie dbam, więc nie jesteś sama. Jestem naturalnie piękna, jak powtarza mąż😆 też nie prasuje firanek, nawet nie mam zmywarki, bo tutaj nie mam na to miejsca wstyd😅 nie mam się czym pochwalić bo nie jestem zajebistą panią domu , ale też mam to gdzieś, bo takie kwestie mnie nie interere,i wg mnie to nie jest najważniejsze😬

Nie martw się, ja zbytnio o swój też nie dbam, więc nie jesteś sama. Jestem naturalnie piękna, jak powtarza mąż😆 też nie prasuje firanek, nawet nie mam zmywarki, bo tutaj nie mam na to miejsca wstyd😅 nie mam się czym pochwalić bo nie jestem zajebistą panią domu , ale też mam to gdzieś, bo takie kwestie mnie nie interere,i wg mnie to nie jest najważniejsze😬
No to możemy założyć klub chujo*ej pani domu 😉

reklama
Tort Ferrero Roscher skończony😍
Mąż wymiata skubaniec🥰

Załączniki

• IMG-20231104-WA0000.jpg
    IMG-20231104-WA0000.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 121
Do góry