reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Emocje wzięły górę.. tylko to nie jest wytłumaczenie. Nie powinien się tak odezwać i dobrze, ze wie o tym. Musi sobie to poukładać w głowie, może dlatego się na razie nie odzywa..
wydaje mi się, że przeprosi, ale będzie "ale". Ale on jest zmęczony a ja go męczę jeszcze. Ale, ale.

reklama
Wiesz co, może będzie lepiej, jak już dzisiaj nic nie będzie mówić, no chyba że zdobędzie się na przeprosiny. A jak nie, to pościel mu może dziś na kanapie i niech sobie trochę przemyśli co mówi. A Ty zjedz coś dobrego, napij się winka, obejrzyj coś i zrób coś dla siebie. :)
Zgadzam się, ale niech sam sobie pościeli😁

wydaje mi się, że przeprosi, ale będzie "ale". Ale on jest zmęczony a ja go męczę jeszcze. Ale, ale.
Ja wolę przemilczeć mój wkurw. A skąd się to u mnie wzięło? W domu rodzinnym było za dużo niepotrzebnych słów. Teraz w dorosłym życiu, wolę na chwilę zamilknąć by później nie przepraszać za nieprzemyślane słowa.

Ja wolę przemilczeć mój wkurw. A skąd się to u mnie wzięło? W domu rodzinnym było za dużo niepotrzebnych słów. Teraz w dorosłym życiu, wolę na chwilę zamilknąć by później nie przepraszać za nieprzemyślane słowa.
ja wiem, rozumiem mechanizm. Wiele razy o tym rozmawialiśmy. Tylko czemu, jeśli on woli przemilczeć, a ja nie, to zawsze jest milczenie? Gdzie jest kompromis? Czy zawsze ja mam pierwsza wyciągać rękę?

reklama
Do góry