reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
nie no, siedzi obok i się ie odzywa. Podejrzewam, ze przeprosi, bo znam go, już jak go powiedział to widziałam, ze od razu zrozumiał, że przegiął. Ale nie wiem, u nas nigdy nie latały takie teksty. Bardzo mi przykro jest.
Ok doczytałam, na pewno wie, że przesadził. Jak dzisiaj nie przyjdzie to musi jutro, bez przesady, do żony takie teksty, niech może jeszcze te koszulke założy zbirską 🫤

nie no, siedzi obok i się ie odzywa. Podejrzewam, ze przeprosi, bo znam go, już jak go powiedział to widziałam, ze od razu zrozumiał, że przegiął. Ale nie wiem, u nas nigdy nie latały takie teksty. Bardzo mi przykro jest.
No i powinien to zrobić, bo z takim tekstem to może sobie wypalić do kolegi, a nie do Ciebie.

No i powinien to zrobić, bo z takim tekstem to może sobie wypalić do kolegi, a nie do Ciebie.
jeszcze tekst to... no dobra, jest prywczy, zmęczony, to są emocje, okej. Ale bardziej mi przykro, że 200 razy mu mówiłam, że nienaiwdzę tego nieodyzwania się. I co? w dupie mnie ma i to co czuję.

reklama
Do góry