anyżowa
Fanka BB :)
W nocy to ja chce spać, jak ma coś do mnie to dziś przed 1 byłoby miłoNoc jeszcze dłuuuga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W nocy to ja chce spać, jak ma coś do mnie to dziś przed 1 byłoby miłoNoc jeszcze dłuuuga
Jeszcze góra 1 zmieszczeJeszcze 2 driny i @anyżowe_love będzie skakać aż pod sufit
jabłam xDJeszcze 2 driny i @anyżowe_love będzie skakać aż pod sufit
Wiesz co, może będzie lepiej, jak już dzisiaj nic nie będzie mówić, no chyba że zdobędzie się na przeprosiny. A jak nie, to pościel mu może dziś na kanapie i niech sobie trochę przemyśli co mówi. A Ty zjedz coś dobrego, napij się winka, obejrzyj coś i zrób coś dla siebie.jeszcze tekst to... no dobra, jest prywczy, zmęczony, to są emocje, okej. Ale bardziej mi przykro, że 200 razy mu mówiłam, że nienaiwdzę tego nieodyzwania się. I co? w dupie mnie ma i to co czuję.
sama mam zamiar iść spać do drugiego pokoju. Jeszcze się na klucz zamknę.Wiesz co, może będzie lepiej, jak już dzisiaj nic nie będzie mówić, no chyba że zdobędzie się na przeprosiny. A jak nie, to pościel mu może dziś na kanapie i niech sobie trochę przemyśli co mówi. A Ty zjedz coś dobrego, napij się winka, obejrzyj coś i zrób coś dla siebie.
O kurde, powiem tylko, że odpadły 2 osobyczekaj bo ja jestem opóźniona!!!! dopiero ogladam sesje panelową
Skąd takie wnioski?Jeszcze 2 driny i @anyżowe_love będzie skakać aż pod sufit
Emocje wzięły górę.. tylko to nie jest wytłumaczenie. Nie powinien się tak odezwać i dobrze, ze wie o tym. Musi sobie to poukładać w głowie, może dlatego się na razie nie odzywa..nie no, siedzi obok i się ie odzywa. Podejrzewam, ze przeprosi, bo znam go, już jak go powiedział to widziałam, ze od razu zrozumiał, że przegiął. Ale nie wiem, u nas nigdy nie latały takie teksty. Bardzo mi przykro jest.