anyżowa
Fanka BB :)
Ja nie ubliżam, dlatego wybrałam ten rocznik i go zaobrączkowałam! to jest towar pierwsza klasa ja jestem tylko 3 lata wsteczNajlepszy rocznik! - proszę tu nie ubliżać od staruszków!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie ubliżam, dlatego wybrałam ten rocznik i go zaobrączkowałam! to jest towar pierwsza klasa ja jestem tylko 3 lata wsteczNajlepszy rocznik! - proszę tu nie ubliżać od staruszków!
Mój mąż jest fajny, Ty też I don' t careej, ja też jestem listopadowym skorpionem
Sprostowałam - chodziło o KoziorożceKolejna osoba narzekająca na skorpiony a mój mąż na prawde jest ok
Tekst jak dla mnie troche z "dupy" rozumie wkurwienie.a u nas właśnie zawsze ja przychodzę pierwsza. Mieliśmy na ten temat wiele rozmów i owszem, zauważyłam poprawę, ale to, ze nienawidzę się nie odzywać nie dociera do niego kompletnie. Tak, rozumie i co? Siedzi obok i sie nie odzywa. A ja nie będę pierwsza wyciągać ręki po słowach "to po co mnie wkurwiasz". Sorry...
Po drineczkach trzonowanko może wlecieć niespodziewanie dobrze, wcześniejsza owu to wcześniej można zacząć testowaćWtf ? byłam w toalecie, na papierze śluz płodny , 9 dc co to ma być? seksu dziś uprawiać nie będę raczej bo drinkujemy mąż piecze drugi biszkopt śluz zazwyczaj 3 -4 dni przed owulką mi sie zaczyna, a w dzien owu nie ma ale wiadomo, że każdy cykl możebyć inny , nie mniej jednak pierwszy raz takie ekscesy obserwuję
szczerze to ja jestem w szoku, ze on tak do mnie powiedział. Nie spodziewałabym się tego...Tekst jak dla mnie troche z "dupy" rozumie wkurwienie.
Jestem ostatnim dniem koziorożca jeszcze nigsy nikt na mnie nie narzekał, a bynajmniej nie słyszałamSprostowałam - chodziło o Koziorożce
Co za wredziol!szczerze to ja jestem w szoku, ze on tak do mnie powiedział. Nie spodziewałabym się tego...
I nie przeprosił za taki tekst?a u nas właśnie zawsze ja przychodzę pierwsza. Mieliśmy na ten temat wiele rozmów i owszem, zauważyłam poprawę, ale to, ze nienawidzę się nie odzywać nie dociera do niego kompletnie. Tak, rozumie i co? Siedzi obok i sie nie odzywa. A ja nie będę pierwsza wyciągać ręki po słowach "to po co mnie wkurwiasz". Sorry...
Zapomnij konar nie zapłonie, albo będę musiała skakać 40 minut a kondycje mam ale średnio mi się chce , bo piję 3ciego drinka dzisiaj odpadaPo drineczkach trzonowanko może wlecieć niespodziewanie dobrze, wcześniejsza owu to wcześniej można zacząć testować