nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
I wtedy też nie widziałaś o czym pisałyśmy.Ja nie oglądałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wtedy też nie widziałaś o czym pisałyśmy.Ja nie oglądałam
Dla mnie trochę jak ze Sparty chłopaktak, wygląda jeszcze bardziej na zbója niż przedtem
moj też zje wszystko. Kiedyś robiłam pulpety w sosie , które się rozpadły i zeżrał to wszystko. Czyli sos z mięsem mielonym i bułką tartąMój zje wszystko. Nawet zakalca. Miał ubić śmietanę, tylko mu nie powiedziałam że tylko chwilę bo masło wyjdzie. Przełożył ciasto tym słodkim prawie masłem i zjadł.
Też o tym pomyślałamJak ja się cieszę, że nie mam pojęcia o czym mówicie
O właśnie coś podobnego. Pyszności. Z samą rukolą zamiast miksu też jest bardzo dobra.Ja sobie tą ostatnio zapisałam.
Podlizuje mu się?ja też nie przepadam za sernikiem a Stary uwielbia i moja mama mu piecze przy okazji każdej wizyty
Jestem dumna z siebie, że to pamiętaszI wtedy też nie widziałaś o czym pisałyśmy.
Ja teżJak ja się cieszę, że nie mam pojęcia o czym mówicie
Ja też to pamiętam ,ej!Jestem dumna z siebie, że to pamiętasz