reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Wiesz co, przy okazji drożności lekarz mówił, że owulacja powinna być za 4 dni. Pokryło się to z owulakami. Potwierdzenia w usg czy rzeczywiście tak było nie mam.
A mierzysz temperature? Ja zazwyczaj jak mam super skok na wyjresie, i pokryje się to raz w czas z badaniem proga to wypada w przedziale 10,5 do 13,5 - przeważnie badanie wypadło mi między 5 a 8 dniem po.

@Bolilol kupiłam w Biedrze buraczki na sałatkę- już ugotowane i pokrojone w talarki (z tej samej serii mają też ziemniaczki 😜) i są suuuper pyszne, słodkie 😀
dzięki :) to wszystko tak niby smacznie brzmi, ale możecie mi wierzyć na słowo, że jak się od ponad miesiąca codziennie wpierdala buraki w każdej postaci, to naprawdę można mieć dość 🙈

@nieznośne_poplątanie zrobiłam to brownie, chyba dam radę zjeść 🙈

reklama
Do góry