Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo , mój staruszek kończy jutro 35 latekw ogóle to wszystkiego najlepszego dla męża
U mnie podobnie poszło trochę plamienia i tyle brzuch raz boli, raz nie, raz kłuje szyjka, raz nie i też mam tonę śluzu przez co myślę co chwilę, że może się zaczęło... A później wpada mi na ułamek sekundy myśl "a jakby były bliźniaki i jeden się wchłonął " człowiek to jest jednak głupiWszystko ok. Nic nie ruszyło. Tylko śluz że mnie na potęgę leci aż mam wyrzuty sumienia że na "coś" czekam a może nic się nie wydarzy?
Mnie zamula po łyżeczce niestetyja też nie przepadam za sernikiem a Stary uwielbia i moja mama mu piecze przy okazji każdej wizyty
Ja robiłam błękit na maślanym (żółtym) kremie wyszedł taki lazur, że głowa mała ..a miał być baby blueBarwnik miał być zielony, a w rzeczywistości był koloru zgniłej zieleni.
jakiś poważny powód kłótni przynajmniej był czy pierdoła? Może chłop na kacu i dlatego nie panuje nad słowami/emocjamiw ogóle pokłóciliśmy się ze Starym i poszedł się zamknął w pokoju. Niech se siedzi, mam go gdzieś
Poważniejsza drama czy pierdoła?w ogóle pokłóciliśmy się ze Starym i poszedł się zamknął w pokoju. Niech se siedzi, mam go gdzieś
Powiem Ci, że ciekawa jestem jak mu wyjdzie efekt końcowykurcze, ja siedzę w tym lesie i tak z doskoku tylko czytam co kilka stron ale chyba nie mam szans nadrobić potwierdzam, zdarza mi się torcik trzasnąć a te, które tu widziałam są piękne i na pewno pyszne jak mężuś @anyżowe_love coś wyczaruje to też na pewno nie będzie lipy i również uważam, że jak chłop się bierze za pieczenie to już wyższa szkoła jazdy
Mój też ma jutro urodziny tylko świeczek troszkę mniejDziękuję bardzo , mój staruszek kończy jutro 35 latek
Oo proszę, jak Ci się żyje ze skorpionem? bo mi w raczej dobrze, a dużo osób narzekaMój też ma jutro urodziny tylko świeczek troszkę mniej