reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

jakiś poważny powód kłótni przynajmniej był czy pierdoła? Może chłop na kacu i dlatego nie panuje nad słowami/emocjami😉
dużo pracuje ostatnio i jest zmęczony. Ale ja nie mogę chodzić dookoła niego na palcach i już nigdy nic nie chcieć bo na wszystko jest odpowiedź, ze jest zmęczony... więc trochę mu trułam dupę, żeby sprawdził kilka rzeczy ale na kompie, bo wiem, że jak powiem raz to i tak nie zrobi noi oczywiście się nadarł już i poszedł.

reklama
Ja nigdy nie wyłapałam poziomu większego niż 11. Ile razy bym nie badała. A w ogóle to wysokość proga = jakości owulacji? Jak myślisz?
To zależy co masz na myśli mówiąc o jakości owulacji. Do jakości uwalnianej komórki jajowej ma się to nijak (tutaj warto estradiol zbadać), natomiast prog powyżej 10 ułatwia zagnieżdżenie.
Jak gadam bzdury to mnie poprawcie 😉

To zależy co masz na myśli mówiąc o jakości owulacji. Do jakości uwalnianej komórki jajowej ma się to nijak (tutaj warto estradiol zbadać), natomiast prog powyżej 10 ułatwia zagnieżdżenie.
Jak gadam bzdury to mnie poprawcie 😉
Estradiol wydzielają ogólnie wszystkie pęcherzyki, jakie są na jajnikach i to wiem. Bardziej mi chodziło od czego zależy ten prog, i czy jego poziom rzutuje na jakość i skuteczność owulacji.

reklama
Do góry