koko.sanka
Fanka BB :)
Ooo, w co gracie?Im nas więcej tym weselej!!
Ja zaraz odpalam gierkę i będę łupać z mężem (tak, jesteśmy graczami. taaak, poznaliśmy się przez internet)![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo, w co gracie?Im nas więcej tym weselej!!
Ja zaraz odpalam gierkę i będę łupać z mężem (tak, jesteśmy graczami. taaak, poznaliśmy się przez internet)![]()
all inclusive, ja jestem księżnisąA chcecie na własną rękę organizować czy all inclusive? My z tych co lubią objazdówki, więc średnio pomogę z hotelem.
Jak tam Carlos i jego przyjaciel (kurde, nie pamiętam imienia pieseła)?
Hahaha Boże nie wierzę, ze to zostało zapamiętaneO kurde, LadyCaro i wanna! Będzie rekord rozmiękania? Ile było najdłużej?![]()
Powiem Ci, ze chyba mnie przekonasz do wanny, bąbelków, świeczek i relaksuHahaha Boże nie wierzę, ze to zostało zapamiętane
rekord to chyba 2,5 h![]()
pizzę turecka? Nigdy nie jadłam.Co w ogóle robicie w ten piątkowy wieczór?
Ja mam bunt przeciw światu, zamknęłam się w kuchni, szykuję farsz na kiełbasę słoikową i robię pizzę turecką na kolację (nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam kolację).
Aktualnie TFT, wcześniej League of Legends i Metin2Ooo, w co gracie?tez chciałabym czasem pograć z moim w jakąś sieciówkę przez neta, ale on woli singleplayer
![]()
Cześć! Dopisuję i trzymam kciukiWitam czy można mnie dopisać na testowanie 15.11![]()
Ja również pamietam!Hahaha Boże nie wierzę, ze to zostało zapamiętane
rekord to chyba 2,5 h![]()
To nie czytajNie.
Sory, ale nie da się czytać tych bzdur.
A ok, my w metina tez graliśmyAktualnie TFT, wcześniej League of Legends i Metin2
Cześć! Dopisuję i trzymam kciuki![]()