reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

no właśnie to miałam na myśli, wiadomo że możesz nie mieć ochoty ale wpadaj a my załatwimy byś nie musiała się zapisywać. Szefowa już i tak się nas chyba boi patrząc ile postów napieprzamy 😂
no w końcu jestem już takim dinozaurem, ze taki jeden malutki specjalny wzgląd mi się należy 😂😂

reklama
Co w ogóle robicie w ten piątkowy wieczór?
Ja mam bunt przeciw światu, zamknęłam się w kuchni, szykuję farsz na kiełbasę słoikową i robię pizzę turecką na kolację (nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam kolację).
ja jestem słomianą wdową, bo Stary poszedł na najzwuklejszą w świecie wódkę z kumplami ze studiów. Więc zrobiłąm trening, zjadłam całą patelnię smażonych ziemniaków i idę rozmiękać do wanny.

Dziewczyny na stałe na razie nie wrócę, ale jeśli mogę czasem się odezwać bez zapisywania się to będzie mi miło :)
Im nas więcej tym weselej!! 😁
Ja mam bunt przeciw światu, zamknęłam się w kuchni, szykuję farsz na kiełbasę słoikową i robię pizzę turecką na kolację (nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam kolację).
Ja zaraz odpalam gierkę i będę łupać z mężem (tak, jesteśmy graczami. taaak, poznaliśmy się przez internet) 😂😂

dobra, ja dziś jestem słomianą wdową to sobie tu z Wami posiedzę. Ponabijajmy strony: która była na Krecie lub innej Greckiej wyspie i ma fajny hotel do polecenia? :D
A chcecie na własną rękę organizować czy all inclusive? My z tych co lubią objazdówki, więc średnio pomogę z hotelem.

Jak tam Carlos i jego przyjaciel (kurde, nie pamiętam imienia pieseła)?

reklama
Mąż coś na kompie w sypialni klika, ja zatrzymałam serial i obczytuję forum (boje się, ze po jednym odcinku będę miala 20 stron!)

Do góry