reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

No to się cieszę, że tak ruszyłaś z tym wszystkim i że chłop w końcu idzie na badanie nasienia🙂 Hemoglobiny glikowanej nie robiłam nigdy, ale słyszałam, ale mi i tak już wcześniej wyszła IO.
Ja jadę ze wszystkim prywatnie. Byłam jakiś czas temu u GP i zostałam źle potraktowana, co bardzo mnie zraziło. Po pierwsze wyrzut, że po co przychodzę, skoro już tyle badań miałam na własną rękę zrobionych, a po drugie czepił się mojego BMI , i żebym najpierw pomyślała o poprawie tego, bo to też może mieć wpływ na zachodzenie generalnie nieciekawe podejście do pacjenta, który szuka pomocy... także stosunek mam jaki mam. Ja nauczona wcześniejszymi doświadczeniami z NHSem sama zadbałam o swoje leczenie, a tu od razu był pocisk🤷‍♀️ a
Może zmienie GP i jak mi niesmak przejdzie to pójdę znowu. A generalnie co mówiłaś, że wkońcu przypsieszyli z działaniami?
no wlasnie nic nie musiałam za bardzo. Tylko tyle że od maja 2022 się nie zabezpieczamy i nic. Trochę na początku marudził że najpierw trzeba by było tarczycę ustawić (to jest w ogóle śmieszna historia bo jak byłam u niego rok temu że mam TSH 9 to powiedział że spoko i z łaską wysłał mnie do endokrynologa a teraz jaaaaaaki mądry że jak ostatnio miałam TSH 4 to za wysoko do staran, lol) ale dodał że widzę się niedlugo z endokrynologiem w szpitalu i jak on daje zielone światło, to w systemie już mam żeby się na wszystkie badania zapisać jak tylko będę miałam odpowiedni dzień cyklu.

Mój mąż też nie miał problemów. Powiedział to samo co ja i go lekarz na "trzepanie" wysłał 😁 najbliższy termin był dopiero 20list ale 3 tyg czekania to i tak nie tak długo

Straszny cham że tak Ci powiedział Twój lekarz. Jeśli jednak czujesz się na siłach ja bym próbowała dalej bo zawsze może coś za darmo się uda 🤞

reklama
@LadyCaro popieram, ale nie wiem czy będzie chciała, po tym co ostatnio pisała 😥
Ale LadyCaro jest tu z nami od wczoraj 😁

No mam przejebane, już nie wyrabiam a co będzie później 😂😂😂
Właśnie właśnie @Kejcik wracaj! Ja bym też głosowała za powrotem @LadyCaro nawet bez zapisywania się na testowanie jeśli tylko ma ochote

Tak sobie myślę że @Kitsune ma trochę przesrane że akurat na jej wątek się zlecialysmy. Biedna dziewczyna nie wyrobi 😁🤣
Dziewczyny na stałe na razie nie wrócę, ale jeśli mogę czasem się odezwać bez zapisywania się to będzie mi miło :)

@Avy @Bolilol @nikaplis @agata8051 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 nie mam czasu nadrobić bo jestem na wyjeździe i muszę poświęć uwagę gospodarzom chwilowo 😅 ale jak takie zacne grono mnie wzywa, to chyba nie mam wyjścia😉 szefowo @Kitsune daj mnie proszę na ławkę rezerwowych póki co 😃
Will Ferrell Yes GIF

dobra, ja dziś jestem słomianą wdową to sobie tu z Wami posiedzę. Ponabijajmy strony: która była na Krecie lub innej Greckiej wyspie i ma fajny hotel do polecenia? :D

reklama
Dziewczyny na stałe na razie nie wrócę, ale jeśli mogę czasem się odezwać bez zapisywania się to będzie mi miło :)
no właśnie to miałam na myśli, wiadomo że możesz nie mieć ochoty ale wpadaj a my załatwimy byś nie musiała się zapisywać. Szefowa już i tak się nas chyba boi patrząc ile postów napieprzamy 😂

Do góry