Żołna
Fanka BB :)
Ja myślę że max 3 dziennie robić jest sens ja za często to jednak nic nie pokazująJa w tym cyklu tak samo! Wszystkie owulaki bladziutkie, a w 22dc prog ponad 15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę że max 3 dziennie robić jest sens ja za często to jednak nic nie pokazująJa w tym cyklu tak samo! Wszystkie owulaki bladziutkie, a w 22dc prog ponad 15
Pierwszy raz rozebrałam test,żeby zobaczyć czy aby na pewno jest jedna kreska (głupia ja) nie wiem na co liczyłamDo mnie dzisiaj przyszło 20 sztuk pinków Będę sikać od 5dpo standardowo, nie przejmuj się nie jesteś sama
Na kazdym teście jest kreska, jeśli ma się wystarczająco dobra wyobraźnię xD niestetyPierwszy raz rozebrałam test,żeby zobaczyć czy aby na pewno jest jedna kreska (głupia ja) nie wiem na co liczyłam
To masz dobrze, ja już z pralki wyciagalam zapalniczki, kasę papierową i żetony, gwoździe, śrubki, śrubokręt, i wiele innychNie, tego nie napisałam Domyśliłam się, że się domyśli, żeby to zrobić, ale on raczej nic nigdy nie zostawia w spodniach żadnej kasy nigdy nie znalazłam
Mój mąż kiedyś mi wysłal zdjęcie negatywnego testu z dopiskiem "pralka nie jest w ciąży". Musiałam w szlafroku zostawićTo masz dobrze, ja już z pralki wyciagalam zapalniczki, kasę papierową i żetony, gwoździe, śrubki, śrubokręt, i wiele innych
Zdarzało się i tak,ale dzisiaj nawet wyobraźnia wiedziała ze nic z tegoNa kazdym teście jest kreska, jeśli ma się wystarczająco dobra wyobraźnię xD niestety
U mnie tylko pieniądze zazwyczaj fruwają w bębnie, szczęście w nieszczęściuTo masz dobrze, ja już z pralki wyciagalam zapalniczki, kasę papierową i żetony, gwoździe, śrubki, śrubokręt, i wiele innych
Nie jutro mam pogrzeb kuzyna, muszę tam być.@Żołna jak się czujesz? Pojechałaś do szpitala?
zależy gdzie będziecie. Często w Grecji warto zapłacić za hotel bo na niektórych wyspach nie ma za bardzo co robić i to właśnie poziom hotelu sprawia czy ma się fajny czas.Ja sobie już wybrałam wymarzony hotel, ale niestety przekracza trochę nasz budżet i nie wiem czy próbować podejść Starego na argumenty "weź, raz się żyje, po coś pracujemy" czy grzecznie szukać czegoś innego