reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

dobra, ja dziś jestem słomianą wdową to sobie tu z Wami posiedzę. Ponabijajmy strony: która była na Krecie lub innej Greckiej wyspie i ma fajny hotel do polecenia? :D
Byłam na Krecie, ale hotel 3* i każdemu bym go odradziła :) ale co do lokalizacji to polecam okolice Chani, zachodnią część wyspy, bo jest bliżej do pięknych lagun 🩵

reklama
Wysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami 🤣 już miałam 2 telefony co gdzie jest 🙈 wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie? 😁
Nie mój nie. Przywozi tylko nie to co na kartce i potem marudzi że jak mi się nie podoba to sama mam jeździć. Raz zamiast mleka wziął mąkę ( nie wiem jak on to czytał)

siknelam,nie wiem co mnie skłoniło 🤣
Oczywiście negatyw,ale jestem 6DPO 😂😂

Kupiłam dwa pinki nastepny za tydzień,chyba ze @ mnie zaskoczy szybciej

reklama
Do góry