koko.sanka
Fanka BB :)
Dobrze, ze listopad ma „tylko” 30 dni. Zawsze to lepsze niż 31 w październiku npAle LadyCaro jest tu z nami od wczoraj
No mam przejebane, już nie wyrabiam a co będzie później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, ze listopad ma „tylko” 30 dni. Zawsze to lepsze niż 31 w październiku npAle LadyCaro jest tu z nami od wczoraj
No mam przejebane, już nie wyrabiam a co będzie później
Z jakiego powodu jesteś w szpitalu?Hahah dzięki
Od dzisiaj jestem w szpitalu, leżę i próbuje nadrobić, ale nie idzie
Ha! Każdy sobie bo mój chłop ma nieco inne zasady praniaNadrobisz zaś! Mów lepiej kto u Was pranie robi
Opowiadaj! Bo to dziwneHa! Każdy sobie bo mój chłop ma nieco inne zasady prania
Gin mnie wysłał na dagnostykę hormonalną + drożność sono hsg na NFZZ jakiego powodu jesteś w szpitalu?
Jesteśmy ciekawe tych zasad!Ha! Każdy sobie bo mój chłop ma nieco inne zasady prania
następnym razem niech Tobie jeszcze kupi migdały i włoskieTo se chłop pojechał do lidla po orzechy… chłopski zestaw startowy na bobasa przygotowany