Avy
Fanka BB :)
Ostatni mnie wkurwił, może teraz postawię na suszarkęnajpierw transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatni mnie wkurwił, może teraz postawię na suszarkęnajpierw transfer
Sprawdź prognozę długoterminową, to może śniegu nie będzieA! Jeszcze opony zimowe są w kolejce zakupowej
Zawsze a jak już czegoś nie ma to kaplica.... tłumaczenie gdzie jest "zamiennik" i jak wygląda to tragedia czasowa a nie daj boziu żeby mięsa nie byłoWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami już miałam 2 telefony co gdzie jest wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie?
O matko ja notorycznie znajduje jakieś śrubki, monety, małe ołówki... Ostatnio awantura była bo super mocna karta () pokemon dzieciom zginęła znalazła się po praniu w bluzieNie, tego nie napisałam Domyśliłam się, że się domyśli, żeby to zrobić, ale on raczej nic nigdy nie zostawia w spodniach żadnej kasy nigdy nie znalazłam
Ja z tego wszystkiego tylko nie przewracam rzeczy na lewą stronę, mam to w dupieTo już jest instrukcja lvl expert A to, żeby przerzucać ciuchy na lewą stronę, sprawdzać kieszenie, wrzucać gacie i skarpety do woreczków to też mu piszesz? Mi by się nie chciało. Wolę wstawić pralkę sama, a chłopu zostawić mniej zaawansowane prace domowe