reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Wysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami 🤣 już miałam 2 telefony co gdzie jest 🙈 wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie? 😁
Zawsze :) a jak już czegoś nie ma to kaplica.... tłumaczenie gdzie jest "zamiennik" i jak wygląda to tragedia czasowa :D a nie daj boziu żeby mięsa nie było :D

Ej @Kejcik - tu stara gwardia na pokładzie! Może wrócisz do nas?
@Kejcik przybywaj…
Confused Looking For GIF by Looney Tunes

Cześć dziewczyny ☺️ U mnie starania o drugie dziecko (córka 1,5 roku), w sierpniu udało się zajść, ale puste jajo 🥺 Jestem obecnie gdzieś w połowie cyklu po pierwszym okresie po poronieniu (tabletki+łyżeczkowanie w 9+5tc). Raczej nie liczę na ten cykl, nie wiem czy nic się u mnie nie poprzestawiało (zwłaszcza, że wykorzystałam pierwszą nocną rozłąkę z córką z powodu pobytu w szpitalu na skończenie kp). Powinnam dostać okres koło 15.11, co prawda nie wiem czy owulacja się nie przesunęła tym razem (robię testy owulacyjne), ale pewnie wtedy zatestuję. Poproszę o wpisanie na listę ☺️

Nie, tego nie napisałam 🤷🏼‍♀️ Domyśliłam się, że się domyśli, żeby to zrobić, ale on raczej nic nigdy nie zostawia w spodniach ☹️ żadnej kasy nigdy nie znalazłam ☹️
O matko ja notorycznie znajduje jakieś śrubki, monety, małe ołówki... Ostatnio awantura była bo super mocna karta (🤦) pokemon dzieciom zginęła 🤣🤣 znalazła się po praniu w bluzie 🤣🤣

reklama
To już jest instrukcja lvl expert :D A to, żeby przerzucać ciuchy na lewą stronę, sprawdzać kieszenie, wrzucać gacie i skarpety do woreczków to też mu piszesz? 🤣 Mi by się nie chciało. Wolę wstawić pralkę sama, a chłopu zostawić mniej zaawansowane prace domowe 🤣
Ja z tego wszystkiego tylko nie przewracam rzeczy na lewą stronę, mam to w dupie 😆

Dopisałam!
Screenshot_2023-11-03-18-37-28-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Do góry