reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Wysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami 🤣 już miałam 2 telefony co gdzie jest 🙈 wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie? 😁
Zawsze :) a jak już czegoś nie ma to kaplica.... tłumaczenie gdzie jest "zamiennik" i jak wygląda to tragedia czasowa :D a nie daj boziu żeby mięsa nie było :D

Ej @Kejcik - tu stara gwardia na pokładzie! Może wrócisz do nas?
@Kejcik przybywaj…
Confused Looking For GIF by Looney Tunes

Cześć dziewczyny ☺️ U mnie starania o drugie dziecko (córka 1,5 roku), w sierpniu udało się zajść, ale puste jajo 🥺 Jestem obecnie gdzieś w połowie cyklu po pierwszym okresie po poronieniu (tabletki+łyżeczkowanie w 9+5tc). Raczej nie liczę na ten cykl, nie wiem czy nic się u mnie nie poprzestawiało (zwłaszcza, że wykorzystałam pierwszą nocną rozłąkę z córką z powodu pobytu w szpitalu na skończenie kp). Powinnam dostać okres koło 15.11, co prawda nie wiem czy owulacja się nie przesunęła tym razem (robię testy owulacyjne), ale pewnie wtedy zatestuję. Poproszę o wpisanie na listę ☺️

Nie, tego nie napisałam 🤷🏼‍♀️ Domyśliłam się, że się domyśli, żeby to zrobić, ale on raczej nic nigdy nie zostawia w spodniach ☹️ żadnej kasy nigdy nie znalazłam ☹️
O matko ja notorycznie znajduje jakieś śrubki, monety, małe ołówki... Ostatnio awantura była bo super mocna karta (🤦) pokemon dzieciom zginęła 🤣🤣 znalazła się po praniu w bluzie 🤣🤣

reklama
To już jest instrukcja lvl expert :D A to, żeby przerzucać ciuchy na lewą stronę, sprawdzać kieszenie, wrzucać gacie i skarpety do woreczków to też mu piszesz? 🤣 Mi by się nie chciało. Wolę wstawić pralkę sama, a chłopu zostawić mniej zaawansowane prace domowe 🤣
Ja z tego wszystkiego tylko nie przewracam rzeczy na lewą stronę, mam to w dupie 😆

Dopisałam!
Screenshot_2023-11-03-18-37-28-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Do góry