reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ooo dzięki🙂 nawet nie sprawdzałam na amazonie😃 zasugerowałam się e- bayem na którym różnicy cenowej nie ma. Co udało się wysępić na nieszczęsny NHS?😁
kochana tyle że aż nie wiem że niektóre rzeczy istniały! Serio może spróbuj że swoim pogadać. Ja ruszyłam z badaniami od razu w pierwszym cyklu po wizycie

Ogólnie wysłał mnie na badanie krwi 3 i 21 dnia cyklu. Trzeciego na wszystkie hormonalne, tarczycowe, wątrobowe, nerkowe, cukrowe (w tym hba1c o którym nawet nie słyszałam a wydaje się super wskaźnikiem!) no a 21 na progesteron (dla mnie ok bo to powinno być ok 7dni po owulacji ale będę robić testy i najwyżej się przebookuje). Plus wysyłają mnie na USG a chłopa na badanie nasienia które ma już 20listopada. Także grubo 🤟

reklama
Cześć dziewczyny ☺️ U mnie starania o drugie dziecko (córka 1,5 roku), w sierpniu udało się zajść, ale puste jajo 🥺 Jestem obecnie gdzieś w połowie cyklu po pierwszym okresie po poronieniu (tabletki+łyżeczkowanie w 9+5tc). Raczej nie liczę na ten cykl, nie wiem czy nic się u mnie nie poprzestawiało (zwłaszcza, że wykorzystałam pierwszą nocną rozłąkę z córką z powodu pobytu w szpitalu na skończenie kp). Powinnam dostać okres koło 15.11, co prawda nie wiem czy owulacja się nie przesunęła tym razem (robię testy owulacyjne), ale pewnie wtedy zatestuję. Poproszę o wpisanie na listę ☺️
Cześć! Wpisuję na listę. Rozgość się, tylko nie na długo! 🤞🤞

Właśnie właśnie @Kejcik wracaj! Ja bym też głosowała za powrotem @LadyCaro nawet bez zapisywania się na testowanie jeśli tylko ma ochote

Tak sobie myślę że @Kitsune ma trochę przesrane że akurat na jej wątek się zlecialysmy. Biedna dziewczyna nie wyrobi 😁🤣
Ale LadyCaro jest tu z nami od wczoraj 😁

No mam przejebane, już nie wyrabiam a co będzie później 😂😂😂

Właśnie właśnie @Kejcik wracaj! Ja bym też głosowała za powrotem @LadyCaro nawet bez zapisywania się na testowanie jeśli tylko ma ochote

Tak sobie myślę że @Kitsune ma trochę przesrane że akurat na jej wątek się zlecialysmy. Biedna dziewczyna nie wyrobi 😁🤣
@LadyCaro popieram, ale nie wiem czy będzie chciała, po tym co ostatnio pisała 😥

reklama
Do góry