nikaplis
Fanka BB :)
challenge acceptedW lutym było ponad 1200 stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
challenge acceptedW lutym było ponad 1200 stron
No to się cieszę, że tak ruszyłaś z tym wszystkim i że chłop w końcu idzie na badanie nasienia Hemoglobiny glikowanej nie robiłam nigdy, ale słyszałam, ale mi i tak już wcześniej wyszła IO.kochana tyle że aż nie wiem że niektóre rzeczy istniały! Serio może spróbuj że swoim pogadać. Ja ruszyłam z badaniami od razu w pierwszym cyklu po wizycie
Ogólnie wysłał mnie na badanie krwi 3 i 21 dnia cyklu. Trzeciego na wszystkie hormonalne, tarczycowe, wątrobowe, nerkowe, cukrowe (w tym hba1c o którym nawet nie słyszałam a wydaje się super wskaźnikiem!) no a 21 na progesteron (dla mnie ok bo to powinno być ok 7dni po owulacji ale będę robić testy i najwyżej się przebookuje). Plus wysyłają mnie na USG a chłopa na badanie nasienia które ma już 20listopada. Także grubo
Migdały mam z ciąży jeszcze, bo zgaga mnie męczyła niemiłosiernienastępnym razem niech Tobie jeszcze kupi migdały i włoskie
Może to i lepiej, u mojego pełno śrub i gwoździ już kilka razy mi się zdążyło nie sprawdzić kieszeni i były opłakane skutki.Nie, tego nie napisałam Domyśliłam się, że się domyśli, żeby to zrobić, ale on raczej nic nigdy nie zostawia w spodniach żadnej kasy nigdy nie znalazłam
Mój podobnie, kupuje wszystko tylko nie to co ma na liścieMigdały mam z ciąży jeszcze, bo zgaga mnie męczyła niemiłosiernie
Pewnego dnia zadzwoniłam do niego po pracy, żeby mi kupił migdały na zgagę i chleb, bo nam się kończy. Jadę sobie do domu spokojnie, patrzę, dzwoni i taki dumny z siebie: „kupiłem Ci te daktyle i chleb!!”
W efekcie sama pojechałam do sklepu i kupiłam sobie migdały
Szczerze, to sama nie ogarniam ja piorę kolorami + osobno jakieś bardziej delikatne rzeczy. A on hmm... Do jeansów już nic nie dorzuci, bo to jeansy przecież ale wszystkie niezależnie od koloru mogą się prac razem innych zasad nie dociekałam, choć wnioskuje, że są, jak czasem patrzę co wisi na suszarceOpowiadaj! Bo to dziwne
@Avy @Bolilol @nikaplis @agata8051 nie mam czasu nadrobić bo jestem na wyjeździe i muszę poświęć uwagę gospodarzom chwilowo ale jak takie zacne grono mnie wzywa, to chyba nie mam wyjścia szefowo @Kitsune daj mnie proszę na ławkę rezerwowych póki co