reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ekhm.... "trzeba" to pojęcie względne 🙈 Ja tak robię 🤣 Kieszenie sprawdzam, bo zdarzyło mi się wyprać chusteczkę i dychę. Obracam ciuchy na lewą stronę, bo jak suszę na dworze to kolory blakną (a na lewej niech sobie blakną). A skarpety i gacie wkładam do woreczków, bo później łatwiej się wiesza jak nie trzeba szukać tej drobnicy wśród wszystkich ciuchów :D
Ja rajstopy wkładam do woreczków i staniki do osobnego woreczka, bo się boje, że te haczyki ze stanika zahaczą się o coś w trakcie prania i będzie kicha 🙈
I aha! Jesteśmy ponad 2 lata po slubie, skarpetek nie wkładam do woreczka i jeszcze nigdy żadna nam nie zginęła!! Mamy jaką dziwną pralkę, co nie zjada skarpetek 😱
Bo w rodzinnym domu to co pranie to co najmniej 2 ginęły 🤣

reklama
Ekhm.... "trzeba" to pojęcie względne 🙈 Ja tak robię 🤣 Kieszenie sprawdzam, bo zdarzyło mi się wyprać chusteczkę i dychę. Obracam ciuchy na lewą stronę, bo jak suszę na dworze to kolory blakną (a na lewej niech sobie blakną). A skarpety i gacie wkładam do woreczków, bo później łatwiej się wiesza jak nie trzeba szukać tej drobnicy wśród wszystkich ciuchów :D
a to pieniędzy w kieszeniach to nigdy nie przegapie, wiadomo ;D
Ale reszty rzeczy nie robię, bo i tak większość wrzucam do suszarki później od razu 😅

energia podobna ale wysepilam od NHS badania więc wypadało i o psychikę zadbać i tutaj wrócić 😊

Z reszta i tak podczytywalam 😂Btw nie płać 50£ za clearblue! Na Amazonie są legitne za 32£ za 20 patyków. Ja teraz w ogóle zrobiłam się cebula i będę robić easyathome za 8£ 😂
Ooo dzięki🙂 nawet nie sprawdzałam na amazonie😃 zasugerowałam się e- bayem na którym różnicy cenowej nie ma. Co udało się wysępić na nieszczęsny NHS?😁

Ja rajstopy wkładam do woreczków i staniki do osobnego woreczka, bo się boje, że te haczyki ze stanika zahaczą się o coś w trakcie prania i będzie kicha 🙈
I aha! Jesteśmy ponad 2 lata po slubie, skarpetek nie wkładam do woreczka i jeszcze nigdy żadna nam nie zginęła!! Mamy jaką dziwną pralkę, co nie zjada skarpetek 😱
Nigdy mi się haczyki ze stanika nie zahaczyły ;) A ze skarpetkami wkurza mnie to, że one są takie małe i muszę ich szukać między t-shirtami. Dlatego wkładam do woreczków :D

oooo, moje skarpetki i moje podejście do nich kiedyś doprowadzą męża do zawału. Zawsze po praniu zostają co najmniej 4 nie do pary. Mój mąż zasłania oczy gdy wypowiadam zaklęcie " od dziś jesteście mężem i zoną" i łączę je węzłem skarpetkowym 😂

Jak nie będziesz, jak nie będziesz, masz szczać i koniec!
naszczam się na owulaki tyle że juz pewnie będę miała dość 😁

Btw przerzucam się na patyki z elektronicznego clearblue i trochę się jaram tymi zdjęciami w premom i w ogóle ale nie wiem jak zrobić by nie rozwadniać siuskow. Podobno najlepiej testować ok południa a normalnie do tego czasu ja mam już wypite 3 litry wody i zaliczane 20 sikańców 🙈

reklama
Do góry