reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
No dziękuję Wam serdecznie dziewczyny :) Przekonajcie mi tylko Pana Męża zeby odstąpił od Olgierda :) [albo wymyślcie sensowne zdrobnienie] Na Tomaszka z kolei on się nie zgadza... Zwariować można....

klementynka zdrobnienie... Oldżi :D albo Ogierek ;) (powiedz mężowi że tak go będą przezywać i może się zniechęci ;) ) a Tomaszka nie można przezywać bo nic nie pasuje :) ale wydaje mi się że jak się urodzi to spojrzycie na dzidzię i od razu będziecie wiedzieć jakie imię mu pasuje :)

Mam nadzieję :) i żeby sienie okazało ze pasuje mu Kleofas...
Ogierek niezły ;D Ja jeszcze wymyśliłam Giertyszek ::)

A może to jednak dziewczynka?.................................................

My mamy problem z imieniem dla dziewczynki i tez są o to ciąglę kłótnie. On chce Martynkę, a ja nie!!! Ale ja mu powiedziałam, że jak chce Martynkę, to niech sobie sam urodzi!!!

Klementynko powiedz mężowi, że dziewczyny na forum przegłosowały Tomaszka i koniec kropka!!!!!!

u mnie będzie Kamil, zawsze mi się podobało i mojemu mężowi jak usłyszał to też się spodobało. Z dziewczynką byłby problem większy, no ale tej ciąży to nie dotyczy :)

reklama
ja z dziewczęcym imieniem nie będę miała problemu ale z chłopięcym to duży wybór,poczekam na te usg i wtedy coś może się przejaśni :)

Do góry