reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

eg też myślałam o takiej akcji,ale ja chyba się nie zmuszę jak np.nie pójdę na fittnes lub aerobic,w domu brak mi samozaparcia.Chociaż kiedyś ćwiczyłam bardzo dużo i to w domu przez pół roku,ale to muszę mieć totalnego kopa :)

reklama
Tylko jak się wybrać na jakieś zajęcia poza domem jeśli np. będziemy karmić piersią? Bo jeśli by to miało być efektywne trzebaby chodzić na takie zajęcia przynajmniej 2-3 razy w tygodniu. Przecież nie pojadę tam z maluchem.

jezeli apetyt pozostanie to nic z tego nie bedzie..dobrze ze po drugiej stronie ulicy w przedszkolu jet 2 razy w tygodniu gimnastyka i to jeszcze za grosze...

eg wystarczy odciągnąć pokarm(jeśli będziemy szczęściarami i będziemy karmiły piersią) do buteleczki i mężowie niech siedzą :) przecież to maksymalnie ze 2 godz z dojazdami i dojściami :)

Nie wiem jak Twój mąż ale moj pracuje na 3 zmiany, więc ciężko się będzie dopasować godzinami. Chyba będę musiała się sprężać w domu.

No to kto mnie pobije z wielkością brzusia?? Kurcze jak mnie wydęło przez ostatni tydzień...
Wkleję Wam poprzednie dla porównania:
zestawbrzuszkwkopia6lv.jpg

20t4d ....... 25t...... 3 dni temu dzisiaj tj.27t6d

Cammiladny pokaz zrobilas.Ciekawe czy moje brzusio tez mi zrobi taka niespodzianke i wypnie sie do przodu.Pojdzie brzusio a potem Ania ;)hi hi hi

reklama
Tak sobie myślę że po porodzie taki wątek wsparcia przy odchudzaniu byłby fajny i pomocny bo trochę moblilizowałby a zdjęcia szczuplejących mam to już wogółe....
Pycha mi też wszystko w uda idzie :(

Do góry