Witam
pierwszy raz korzystam z porady na takim forum, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Więc tak cykle moje wynoszą 32-34dn , bardzo często zdarzają się brązowe plamienia , które występują dwa - trzy dni przed miesiączką. Byłam z tym u lekarza ale nic na to nie powiedział. Staram się o dziecko i postanowiłam kupić testy owulacyjne, to już mój czwarty cykl z tymi testami i mniej więcej wiem kiedy następuje owulacja
w tym cyklu stosunek odbył się 2 dni po okresie kolejny za kilka dni ostatni 3 dni przed owulacją którą oczywiście potwierdziłam testem.
Zostało mi 6 -7 dni do okresu, wczoraj natomiast pojawiło się brązowe plamienie które były bardziej w postaci śluzu, w pierwszy dzień był zabrudzony papier i lekko wkładka na drugi dzień dwie plamki na wkładce dziś już jest czysto został jedynie śluz którego jest bardzo dużo. Do tego dziś mocno boli mnie podbrzusze, jest to ból kłujący, oraz odczuwam kłucie prawego jajnika. Mój lekarz jest obecnie na urlopie i może dopiero przyjąć mnie w połowie grudnia, nie jest to dość sporo czasu
czy może któraś z was miała coś takiego jest w stanie mi odpowiedzieć, czy jest się czym martwić czy to coś poważnego? Z góry dziękuję bardzo za odpowiedzi 

Zostało mi 6 -7 dni do okresu, wczoraj natomiast pojawiło się brązowe plamienie które były bardziej w postaci śluzu, w pierwszy dzień był zabrudzony papier i lekko wkładka na drugi dzień dwie plamki na wkładce dziś już jest czysto został jedynie śluz którego jest bardzo dużo. Do tego dziś mocno boli mnie podbrzusze, jest to ból kłujący, oraz odczuwam kłucie prawego jajnika. Mój lekarz jest obecnie na urlopie i może dopiero przyjąć mnie w połowie grudnia, nie jest to dość sporo czasu