reklama
klementynka
Fanka BB :)
raju, jak ty szczuplutka jesteś!!! Wszystko ci w brzuszek weszło
klementynka
Fanka BB :)
no to albo nie wyglądasz , albo masz zepsutą wagę, albo to zdjęcie to złudzenie optyczne ;D
waga u pana doktora tandetna a w domu nie posiadam bo nigdy nie miałam problemów z kilogramami 5 kg to zasługa lipca..skonczyły sie stresy zwiazane ze szkoła i mianowaniem a zaczeło sie lenistwo i ciągły głodzik...
Madzia ja robiłam mianowanie w zeszłym roku i też się cholernie denerwowałam, nawet mąż ze mną pojechał. A w końcu jak weszłam to mi wszystko przeszło i było bardzo sympatycznie. Okazało się, że poszło mi najlepiej w gminie więc w sumie nie było czego się bać. Najgorsze w tym wszystkim było zbieranie papierków do teczki
Pycha
mama Mai i Marty
Madzia, brzusio piekny!!!
Zazdroszczę ci figury, ale u mnie tycie mam po mamie. Moja siostra też miała ten problem. Wczoraj mama stwierdziła, ze nawet ramiona mam grubsze. A o moich udach nie wspomnę....
Zazdroszczę ci figury, ale u mnie tycie mam po mamie. Moja siostra też miała ten problem. Wczoraj mama stwierdziła, ze nawet ramiona mam grubsze. A o moich udach nie wspomnę....
eg.teraz wiem ze niepotrzebnie sie bałam.. było mio i synpatycznie..a teczke do tej pory nie wiem po co robiłam takla elegancka jak dyro jej nawet nie poogladał.. przeczytał tylko sprawozdanie dla siebie a wersje do urzedu tylko podpisał nawet nie zajrzał...
pycha.. ja całe zycie wazyłam 45 kg przy 168 cm przed ciążą przytyło mi sie do 48 kg w 10 tyg. wazyłm 49..
pycha.. ja całe zycie wazyłam 45 kg przy 168 cm przed ciążą przytyło mi sie do 48 kg w 10 tyg. wazyłm 49..
reklama