reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

uczę tez 6 lat a w tej szkole(gimnazjum)4lata..atmosferę mamy fajna dziwczyny w palarni są super.w pokoju różnie bywa.. Ja mam ten konfrort że jestem jedynym biologiem wiec przez najbliższych parę lat nic mi nie grozi..Jdyne co mnie martwi, to to ze moje zastępstwo rozpuści mi dzieciaki i znowu bede miała orkę na ugorze.. :laugh:Nasza romanistka miała tylko pół etatu i po maciezyńskim tez nie ma co wracac ..dziwię sie ze nie chcą sie uczyc francuskiego..jest taki fajny..i łatwiejszy niż niemiecki czy angielski(przynajmniej dla mnie)

reklama
To ja powrócę do głównego wątku tego wątku ;D

27t4d
27t4d0092gl.jpg

Uwaga: rozmazanie jest celowe i artystyczne ;D

Ja uczyłam się do marca tego roku byłam na fizjoterapii ale niestety na pracowniach mieliśmy naświetlania polem magnetycznym więc nukę musiałam przerwać.Strasznie mi szkoda ale niechciałam ryzykować zdrowia maleństwa.

reklama
Do góry