reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Alei to zaraz i u Ciebie sie zacznie :) jak juz wszystkie sie rozpakuja trzeba bedzie watek dzieciecy otworzyc :D tylko nie wiem czy to tu czy jest inne miejsce na temat o dzieciach na forum :)

reklama
gratuluję kolejnym mamusią i oczywiście ich dzieciaczkom :-) mój najedzony słodko śpi :-) dziś załatwiłam akt urodzenia więc jest już przysposobiony do życia w społeczeństwie :-) hehehe

Dzis oficjalnie skonczylam prace i zaczelam maciezynskie troche mi smutno bo ja nie cierpie w domu siedziec musze szybko sobie jakies zajecie znalesc jak corka bedzie w szkole

Mi wody posaczyly Si e około 5 30 o 6 reszta odeszła a 7 25 urodziłam ale przy synu od odejścia wód do urodzenia minęło 9 ha

Różnie z tym może być, ale myślę że na pewno każda z was zdąży jak zaczną się skurcze czy odejdą wody po prostu trzeba jechać. Ja bałam się ze panikuje że to jeszcze nie to, że pewnie fałszywy alarm,ale stwierdziłam że jadę i najwyżej wrócę.

Hej Melduje iz Wojtus zrobil psikusa i urodzil sie wczoraj w piatek 13go o 8.40 rano: waga 3360g i 51cm, porod okropnie ciezki bolesny i dlugi duzo gorszy niz pierwszy, maly owiniety byl pepowina dostal najpierw 8 pkt a pozniej juz 10 :)
Teraz uczymy sie siebie nawzajem :) je spi i wali kupska :)

reklama
Do góry