reklama
kiniasw86
Fanka BB :)
Ja wlasnie wrocilam od poloznej zaczynamy 38 tydz szyjka zamknieta brzuch mierzy 38 cm czyli od crp mi spada za tydzien mam powozyc mam nastepna wizyte 1.12 i jesli nic sie nie zacznie to 8.12 mam masaz szyjki i zobaczymy co dalej. ... Ewel zycze ci szybkiego rozwiazania. ..
Moniqq
Dziewczyny myślałam, że urodzę w nocy. Zaczęło się od bóli wieczornych, które się w nocy nasiliły, potem o godz.4 dostałam plamienie, które trwa do teraz, ale tych silnych skurczy brak.. wszystko się wstrzymało. Mała czuje, ze się rusza. Położna mówi, żeby poczekać jeszcze w domu na odejście wód albo jakbym nie czuła ruchów. No i oczywiście na obfite krwawienie.
Boje się strasznie, niech to się wreszcie zacznie i szybko skończy, bo to czekanie stresuje całą rodzinę
Boje się strasznie, niech to się wreszcie zacznie i szybko skończy, bo to czekanie stresuje całą rodzinę
Moniqq, to juz mysle ze niedlugo urodzisz. Z tym czekaniem to nawet nie wiem, bo duzo dziewczyn mialy strasznie szybki porod, wiec zeby nie spoznic sie.
Aleali, trzymam kciuki zeby akcja szybko sie zaczela, czop z krwia to tez juz raczej sygnal ze blisko porod.
Aleali, trzymam kciuki zeby akcja szybko sie zaczela, czop z krwia to tez juz raczej sygnal ze blisko porod.
Tak dziewczyny ja w szpitalu oxy nic nie dało... Czekam na poród tylko może sam narazie przyjdzie tak mówią lekarze szczególnie ze ktg dobre, ciśnienia tez. ) trzymam. Kciuki za resztę i pozdrawiam
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Gratuluję kolejnym rozpakowanym dziewczynom :-)
Poród.może.zacząć się w każdej chwili ja nie miałam ani rozwarcia, szyjka ciągle taka sama, raz tylko skurcze przepowiadajace jakoś 3 tyg przed porodem i poród przyszedł nagle i szybko ko akcja poszła szybko.
To czekanie najgorsze ja jak w końcu przestałam myśleć że.urodze szybciej a raczej po terminie to wzięło mnie z zaskoczenia :-)
Poród.może.zacząć się w każdej chwili ja nie miałam ani rozwarcia, szyjka ciągle taka sama, raz tylko skurcze przepowiadajace jakoś 3 tyg przed porodem i poród przyszedł nagle i szybko ko akcja poszła szybko.
To czekanie najgorsze ja jak w końcu przestałam myśleć że.urodze szybciej a raczej po terminie to wzięło mnie z zaskoczenia :-)
Moniqq
Boje się trochę, bo zostałam sama w domu. Mąż wróci po 4 z pracy, mam nadzieję, że do tego czasu nic się nie będzie działo. Rodzice jak coś są w stanie dojechać do 30 min, ale czy to nie jest za późno, czy nie lepiej dzwonić po taxi. Czekam i oby mała zechciała poczekać na tatę
reklama